Μίνι φορητός ανεμιστήρας της Xiaomi στα 11€!

0

Όσοι δεν ξέρετε την Qualitell, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Μέχρι πριν λίγο ούτε κι εμείς την ξέραμε, μιας και είναι ακόμα μια από τις θυγατρικές της Xiaomi.

Από το όνομα και μόνο, καταλαβαίνει κανείς ότι έτσι θα έλεγαν την «ποιότητα» οι Άγγλοι μετά από χρόνια παρουσίας στη Μυτιλήνη. Αλλά αυτό που μας απασχολεί δεν είναι η ονομασία, αλλά η χρησιμότητα του συγκεκριμένου gadget.

Κι ενώ είμαι αγκαλιά με το air-condition, περιμένοντας ακόμα να ξεκινήσει το φοβερό gadgetάκι της BlitzWolf (που είμαι σίγουρος ότι θα κάνει θραύση) έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο ανεμιστηράκι.

Αυτό που τράβηξε την προσοχή μου δεν είναι ούτε η πλαστική του κατασκευή, ούτε το μικρό του μέγεθος, κάτι που σημαίνει ότι θα μας συνοδεύει όπου κι αν πάμε.

Το άσπρο του χρώμα δεν κάνει τη διαφορά, αλλά το βάρος του που είναι κάτω από τα 200 γραμμάρια είναι κάτι μετράει. Όπως και η μπαταρία του.

Σ’ αυτό το λιλιπούτειο πραγματάκι, οι Κινέζοι χώρεσαν μια μπαταρία 1800mAh, αλλά δεν μας λένε πόσο θα αντέξει με μια φόρτιση.

Στη χαμηλή ταχύτητα η αυτονομία του θα είναι ικανοποιητική, αλλά είναι στις άλλες δυο ταχύτητες που θα θέλαμε να ξέρουμε πόσο αντέχει.

Η βάση του έχει αντιολισθητικό υλικό για να μην πέφτει εύκολα όταν θα το έχετε δίπλα στο laptop, διότι φορτίζει από μια απλή θύρα usb. Επιπλέον μπορεί να δουλεύει κι ενώ φορτίζει, κάτι το οποίο δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο!

Κι όλα αυτά ενώ θα μας κάνει φτωχότερους κατά 11€, μιας και σ’ αυτή την τιμή θα το προπαραγγείλετε από το Banggood, κάνοντας χρήση του κουπονιού: BGQL025

Ξέρω, έβαλα τη λέξη «προπαραγγελία» στην ίδια πρόταση με τη λέξη «Banggood»… αλλά τι να γίνει, θα κάνουμε υπομονή…

[calloutangr header=”Αποκτήστε το από το Banggood” subheader=”” url=”https://www.banggood.com/Xiaomi-Qualitell-Handheld-Upright-Fan-Intelligent-Gear-Memory-Soft-Wind-Low-Noise-Fan-p-1503628.html?akmClientCountry=GR&rmmds=cart_middle_products&cur_warehouse=CN&p=HB09148456175201701W&custlinkid=359305″]

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo