TK102B Mini Real-time GPS Tracker : Εντοπίστε μέσω δορυφόρου το αυτοκίνητο (ή τον παππού) με 11€

0

Το GPS Tracker είναι μια συσκευή που σας φαίνεται άχρηστη.. μέχρι να σας χρειαστεί.

Με τη βοήθεια του, μπορείτε να εντοπίσετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται στον κόσμο με απόκλιση μερικών μέτρων, και ταυτόχρονα αυτό που το έχετε βάλει να παρακολουθεί.

Γιατί όμως το TK102B ; Το Mini Tracker της προσφοράς, πρώτα από όλα είναι.. Mini, με διαστάσεις 6.40 x 4.60 x 1.70 cm, και βάρος μόλις 40 γραμμάρια. ενώ έχει και δυο πολύ δυνατά μαγνητάκια, ώστε να του βεντουζώσετε σε κάτι μεταλλικό(στο σασί του αυτοκινήτου, ή τις γέφυρες του παππού)

GF-07 Mini GPS Tracker uses

Όπως κάθε GPS Tracker που σέβεται τον εαυτό του, το TK102B παίρνει SIM για να μπορείτε μέσω SMS να το ενεργοποιήσετε και να στείλει τις συντεταγμένες του, ενώ είναι κατασκευασμένο έτσι, ώστε να μην χαλάσει εύκολα ακόμα και αν βραχεί.

GF-07 Mini GPS Tracker gps

Η ακρίβεια του είναι σε επίπεδα 5-10 μέτρα, ενώ έχει έξτρα λειτουργίες, όπως το Emergency Alarm που πατώντας ένα κουμπί πάνω του, στέλνει μήνυμα κινδύνου και συντεταγμένες σε προκαθορισμένο αριθμό, ή το Electronic Fence, που σας ειδοποιεί όταν το Tracker βγει εκτός συγκεκριμένης περιοχής που θα έχετε ορίσει εσείς.

Αν θέλετε μια έξτρα ασφάλεια για το αυτοκίνητο, το παιδί σας, ή τους υπερήλικες της οικογένειας, το Mini GPS Tracker είναι ιδανικό, ειδικά απο τη στιγμή που κοστίζει μόλις 11€ στο Super Deal του Gearbest.

Τα έξοδα αποστολής είναι 1.97€ για το Unregistered, ή 3.23€ για το Priority. Παρότι δεν παίζει λοιπόν φόβος τελωνείου, εδώ νομίζω οτι αξίζει έτσι και αλλιώς το Priority.

[calloutangr header=”Αποκτήστε το TK102B Mini GPS Tracker στα 11€” subheader=”Στο Super Deal του Gearbest” url=”https://www.gearbest.com/car-gps-tracker/pp_009790580043.html?wid=1433363&lkid=79176864″]

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo