Στις 14 Φεβρουαρίου η GSMA θα αποφασίσει αν θα ακυρώσει ή όχι την MWC 2020.

0

H GSMA είναι η ένωση που αποτελείται απο 1200 διαφορετικές εταιρίες, και είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή της Mobile World Congress που λαμβάνει χώρα τα τελευταία χρόνια στη Βαρκελώνη.

Τα μέλη του συμβουλίου της, θα μπουν σε ένα γραφεί στις 14 του μήνα, για να αποφασίσουν το αν θα τραβήξουν ή όχι την πρίζα απο τη δημοφιλέστατη έκθεση, που αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερους απο 110.000 επισκέπτες φέτος, απο 198 διαφορετικές χώρες, αλλα η σκιά του κορωναιου, δημιουργεί τεράστια προβλήματα στη διεξαγωγή της.

Ήδη εταιρίες όπως οι Amazon, Nvidia, Sony, Vivo και LG, έχουν δηλώσει οτι δεν πρόκειται να παρευρεθούν στον χώρο της έκθεσης υπο τον φόβο του ιού, και η λίστα αυτή μεγαλώνει συνεχώς όσο περνάει ο καιρός, αφού σήμερα μόνο, η Intel και η Mediatek ανακοίνωσαν οτι αποχωρούν απο την MWC.

H συρροή των επισκεπτών απο 198 διαφορετικές χώρες, είναι η χαρά της εξάπλωσης του ιού.

Υπο αυτό το πρίσμα, και με περισσότερες απο 15 μέρες μπροστά μας για την αρχή της έκθεσης, υπάρχει σκεπτικισμός για το αν τελικά πρέπει να γίνει η MWC 2020, αφου εκτός απο τους πετσοκομένους εκθέτες, πιθανότατα και η προσέλευση θα είναι αρκετά μικρότερο, λόγο του φόβου για τον κορωναϊό.

Η μή πραγματοποίηση της έκθεσης, θα σημάνει απώλειες του ύψους των 492 εκατομμυρίων ευρώ, ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, αλλα όπως αναφέρει το  La Vanguardia , οι άνθρωπο της GSMA τα βάζουν στη ζυγαριά, και θα αποφασίσουν την ερχόμενη Παρασκευή, για το αν η έκθεση θα γίνει κανονικά, θα μεταφερθεί χρονικά, ή θα ακυρωθεί τελείως.

 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo