Αναβαθμίζεται το Google Search, και φέρνει μαζί του τον νέο Launcher του Android 4.4

1

Απο χθες το βράδυ ξεκίνησε σταδιακά η αναβάθμιση του Google Search σε όλες τις συσκευές Android με έκδοση λογισμικού απο 4.1 και πάνω.

Με αυτή την αναβάθμιση, το Google Search φτάνει στην έκδοση 3.1.8, την έκδοση που εχει δηλαδή η εφαρμογή και στο Nexus 5 και τον Android 4.4, και φέρνει μαζί του όλα τα καλούδια απο το νέο Android Μαζί .

Έτσι αν έχετε μια συσκευή με Jelly Bean μπορείτε να αναβαθμίσετε το Google Search και να εγκαταστήσετε και τον Google Experience Launcher το οποίο οπως έχουμε πει είναι συνυφασμένο πλέον με το Google Search, με την εγκατάσταση ενός και μόνο .apk

Το μόνο που δε μεταφέρετε στις προηγούμενες εκδόσεις Android, είναι η διαφάνεια της μπάρας ειδοποιήσεων και των On-screen Buttons αφού αυτό είναι κάτι που υπάρχει μόνο στο 4.4.

Το νέο Google Search(και κατα συνέπεια το νέο Google Now) φέρνει αρκετές αλλαγές στο UI της εφαρμογής, προσθέτει ορισμένες νέες καρτέλες(Website Update Card,News Card, What to Watch Card), ενώ πλέον εμφανίζονται δεδομένα απο το Waze στο Google Maps.

Τέλος με την αναβάθμιση διορθώνονται πολλά Bugs που είχε εμφανίσει ο Google Experience Launcher σε Tablets, και πλέον λειτουργεί άψογα και σε μεγάλες οθόνες.

Αν δεν θέλετε να περιμένετε την αναβάθμιση, μπορείτε να κατεβάσετε το apk για το νέο Google Search απο εδώ.

Google Search 3.1.8

Επίσης αν αναβαθμίσατε το Google Search σας και θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο νέο Launcher πλέον το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε αυτό το .apk.

 Google Experience Launcher(GEL)

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo