Κινητό με κάμερα 150MP θα κυκλοφορήσει η Xiaomi πριν το τέλος του 2020.

0

Είδε που λέτε τα 108MP η Xiaomi, και σου λέει “λίγα είναι”. Πήρε τηλέφωνο την Samsung, λοιπόν οταν άκουσε πως η Κορεάτικη εταιρία έχει σχέδια για αισθητήρα με 600MP, και της λέει:

“Γεια Samsung τι κάνεις; Όλα καλά; Κάτι άκουσα για 600 μεγκαπίκελς, τι θα γίνει εδώ, πως θα κάνουμε κονέ;”

Και αφού η Samsung εξήγησε στην Xiaomi οτι “αυτά ειναι ακόμα νωρίς να τα συζητήσουμε, δεν έχεις κυρτώσει ακόμα αρκετά τις οθόνες σου για 600 megapixels” αντιπρότεινε τον ολοκαίνουργιο αισθητήρα 150MP, που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Κάπως έτσι, μετά το Mi Note 10, που ήταν το πρώτο κινητό με τον 108MP αισθητήρα της Samsung,η Xiaomi θα κυκλοφορήσει και το πρώτο κινητό που θα κουβαλάει τον αισθητήρα 150MP που ετοιμάζουν οι Κορεάτες.

Και αν νομίζετε ότι θα περιμένουμε πολύ, πέφτετε λίγο έξω, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, τα σχέδια της Xiaomi είναι να κυκλοφορήσει συσκευή με τον νέο ISOCELL αισθητήρα στο τελευταίο τέταρτο του 2020.

Η Xiaomi βέβαια δεν είναι η μοναδική ενδιαφερόμενη, αφου η Oppo και η Vivo έχουν και αυτές στα πλάνα τους τη χρησιμοποίηση του ίδιου αισθητήρα 150MP, αλλα για συσκευές που θα δουμε στις αρχές του 2021.

Την ίδια ώρα, η Samsung συνεχίζει να ανεβάζει τα Megapixel με εκθετικό ρυθμό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει πάνω σε αισθητήρα με ανάλυση 250MP.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo