Έφτασε το τέλος των Mclaren Edition των Oneplus;

0

Παρότι έχω μεγάλη συμπάθεια στην Oneplus, και ακόμα μεγαλύτερη στην Mclaren (ΑΑΑΑΑΧ SAINZ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ ΑΛΗΤΗ) δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να σκεφτώ την αγορά μιας Mclaren edιtion.

Αν αναρωτιέστε γιατί, δεν ήταν φυσικά θέμα κόστους(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΚΟΣΤΟΥΣ) αλλα για διάφορους λόγους που είναι δύσκολο να σας περιγράψω(ειναι πανάκριβα) και δεν υπάρχει λόγος να αναπτύξουμε( πα-να-κρι-βα).

Όσοι όμως τα βρίσκατε ενδιαφέρουσες επιλογές, μάλλον θα πρέπει πλέον να ζήσετε χωρίς αυτά, αφού είναι πολύ πιθανό η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών να έφτασε στο τέλος της.

Ο καπνός που φανερώνει φωτιά εδώ, είναι ότι η Oneplus δεν υπάρχει πλέον στην σελίδα των συνεργατών της Μclaren, κάτι που μπορεί να μην είναι ταφόπλακα για ένα μελλοντικό Oneplus 8T Mclaren edition, αλλά σίγουρα δεν τη λες και πολύ ελπιδοφόρα εξέλιξη.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι δε θα δούμε κάποια άλλη Special εκδοσή σε Oneplus συσκευή, αφού στο παρελθόν η Κινέζικη εταιρία, έχει παρουσιάσει “Star Wars Edition” αλλά και Marvel Avengers Edition κινητών της.

 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo