Το Poco F2 Pro αντέχει πολύ «ξύλο» και ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ!

0

Πριν από μερικές εβδομάδες παρουσιάστηκε η νέα ναυαρχίδα της Poco – υπό τις ευλογίες της Xiaomi – το Poco F2 Pro που ακόμα το χαλβαδιάζω, αλλά για την ώρα μένει όνειρο απραγματοποίητο…

Μετά τα νεότερα, όμως, από τις σκληρές δοκιμασίες που το υπέβαλε ο γνωστός στο youtube, JerryRigEverything, ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ…

Ό,τι κι αν του έκανε ο Jerry, το Poco F2 Pro ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ και πέρασε όχι απλά με άριστα όλα τα τεστ αντοχής, αλλά εντυπωσίασε κιόλας!

Η οθόνη του άντεξε αρκετά επίπεδα γρατζουνιών και μόνο στο 6 με 7 άρχιζε να «σπάει», ενώ με τον αναπτήρα τα pixel άσπρισαν αρκετά γρήγορα, στα 30’’ αλλά μετά από λίγη ώρα η οθόνη επανήλθε στα κανονικά της!

Το πιο εντυπωσιακό όμως, ήταν το τεστ με την pop-up κάμερα και το μηχανισμό της. Αυτός έχει αρκετές ασφάλειες αλλά μετά τις «περιποιήσεις» στο video που θα δείτε, έπαψε να λειτουργεί.

Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι μετά από λίγο το τηλέφωνο κατάφερε να προσαρμοστεί και να φτιάξει τη βλάβη!

Το Poco F2 Pro άντεξε και στο τεστ λυγίσματος, παρά το ότι ακούστηκαν κάποια κρακ στην αρχή, ενώ και η κάμερα πίσω έδειξε αξιοθαύμαστη αντοχή στις γρατζουνιές!

Αποκτήστε το POCO F2 PRO με 456€ τελική τιμή στην προσφορά του Banggood πατώντας ΕΔΩ.

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo