Σύντομο βίντεο αποκαλύπτει τον φορτιστή 120W(!!) της Xiaomi.

0

Δε φαίνεται πως θα ησυχάσει η Xiaomi αν δε δει μανιτάρι έκρηξης από το σπίτι σας, και σε συνέχεια του περσινού φορτιστή της στα 100W, σχεδιάζει έναν ακόμα πιο γρήγορο, γιατί που να περιμένεις τώρα 10 λεπτά να φορτίσει το κινητό.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τον νέο φορτιστή της Κινέζικης εταιρίας, ο οποίος μοιάζει κυριολεκτικά με μισό τούβλο, κάτι μάλλον φυσιολογικό, αν σκεφτείτε ότι τερματίζει στα 120W, προσφέροντας 20V που είναι το ταβάνι του USB Power Delivery, αλλα στα 6Α αυτή τη φορά, αντί των 5Α του “ταπεινού” 100W.

Σύμφωνα με την Xiaomi μια μπαταρία 4000mAh φορτίζει σε 17 λεπτά(αν δεν εκραγεί) με τον 100W, οποτε ο νέος θα είναι ακόμα πιο γρήγορος, φτάνοντας ίσως και σε λιγότερα απο 15 λεπτά!

Βέβαια με τέτοια ταχύτητα, δεν αποκλείεται αν το δούμε ποτέ στην κυκλοφορία, να μην απευθύνεται σε κινητά(ή μόνο σε κινητά) αλλα να συμπεριλαμβάνετε για την ταχύτατη φόρτιση κάποιου μελλοντικού λάπτοπ της εταιρίας.

 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo