Νέα TWS ακουστικά με ANC μας φέρνει η Xiaomi στις 13 Μαΐου

0

Στο τελευταίο τρίμηνο του 2020 η Xiaomi παρουσίασε τα Mi Air 2 Pro, τα νέα TWS ακουστικά της, που υποστήριζαν το Active Noise Cancellation.

Αυτό το τελευταίο είναι κάτι που ζητάτε, θέλετε και θέλουμε όλο και πιο πολλοί, οπότε η Xiaomi είπε, μερικούς μήνες μετά τα Air 2 Pro, να μας δώσει άλλο ένα ζευγάρι TWS ακουστικά με ANC.

Πριν από λίγες ώρες, ο επίσημος λογαριασμός της Xiaomi Smart Life στο Weibo, πόσταρε την παραπάνω φωτο με τα νέα ακουστικά της.

Βασικά το μόνο που μας δείχνει, δυστυχώς, είναι η θήκη των TWS ακουστικών. Ούτε στο ποστάρισμα φρόντισε να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτά.

Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι θα έχουν το Active Noise Cancellation και ότι τα ακουστικά θα μας έρθουν με το νέο logo που ετοιμάζει η Xiaomi.

Επιπλέον μας αποκάλυψαν ότι το λανσάρισμά τους θα γίνει σε 3 ημέρες από τώρα, στις 13 Μαΐου. Αυτό σημαίνει ότι όλο και κάτι παραπάνω θα μάθουμε στις αμέσως επόμενες ώρες.

Το πρώτο teaser ήταν σήμερα, επομένως μέχρι τις 13 του μήνα – λογικά – θα ακολουθήσουν και τα επόμενα, πάντα μέσα από το λογαριασμό της Xiaomi Smart Life στο Weibo.

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo