H Samsung ανοίγει την Beta της OneUI 4 για τα S21-Series σε 7 διαφορετικές χώρες.

0

To περιμέναμε, και τελικά ήρθε ΤΟΣΟ νωρίς, όσο το περιμέναμε, αφού απο σήμερα το OneUI 4 Beta Program είναι ζωντανό για τους κατόχους των Galaxy S21, S21 Plus και S21 Ultra.

Βασισμένη στο Android 12, η νέα OneUI 4 είναι διαθέσιμη απο σήμερα σε όσους θέλουν να την δοκιμάσουν με αρκετές αλλαγές, και ακόμα περισσότερες βελτιώσεις. Σε πρώτη φάση, η Beta αυτή είναι ανοιχτή για συμμετοχές σε Κίνα, Ινδία, Γερμανία, Πολωνία, Νότια Κορέα, Ην. Βασίλειο και Η.Π.Α.

Η ακριβής ημερομηνία που θα ξεκινήσει η Beta σε κάθε περιοχή δεν είναι ακόμα σίγουρη, όσοι όμως ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος, ζουν σε μια από τις παραπάνω χώρες, και έχουν ένα από τα Galaxy S21, δεν έχουν παρά να ανοίξουν το Samsung Members App, και να δηλώσουν συμμετοχή στη Beta.

Οι αλλαγές που έρχονται

Όπως και στο Android 12, έτσι και στην OneUI 4, το επίκεντρο αυτή τη φορά ειναι το Design, και η δυνατότητες εξατομίκευσης της εμφάνισης, μέσω του Material You.

Μαζί με αυτά, η Samsung διαφημίζει νέα, ανασχεδιασμένα Widgets, βελτιωμένη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, και την ακόμα πιο εύκολη διαχείριση των αδειών που χρησιμοποιούν οι εφαρμογές.

https://twitter.com/FrontTron/status/1437594071883608070

Το Update έχει μέγεθος περίπου 2.4GB, και εκτός των άλλων φέρνει και το Security Patch Σεπτεμβρίου σε όσες συσκευές αποφασίσουν να μπουν στην Beta.

[Πηγή]
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo