Pete Lau: Χωρίς Oneplus 9T φέτος. OxygenOS και ColorOS θα γίνουν ένα.

0

Την τελευταία πενταετία, από το Oneplus 3 και μετά, στο δεύτερο μισό του κάθε έτους η Oneplus κυκλοφορούσε ένα (ή δυο) μοντέλα της σειράς T που ήταν κάτι ανάμεσα στο απλό και το Pro τα τελευταία χρόνια.

Φέτος, υπήρχαν αρκετές φήμες ότι δε θα έχουμε Oneplus 9T Pro. Τελικά δε θα έχουμε ΚΑΝ Oneplus 9T αφού όπως επιβεβαίωσε στο Android Authority o Pete Lau, το 2021 δεν θα έχουμε μοντέλο της σειράς T.

Tα συνεχόμενα προβλήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας, και οι μεγάλες ελλείψεις σε ημιαγωγούς, αλλα και η επιλογή της Oneplus να κυκλοφορήσει περισσότερες συσκευές φέτος από ότι συνήθως, με τα Nord 2 και Oneplus 9R να συνοδεύουν τα δύο Oneplus 9 , είναι μάλλον οι βασικότεροι λόγοι που για φέτος δε θα έχουμε Oneplus 9T.

Εκτός αυτό ο κ. Lau επιβεβαίωσε και αυτό που ξέραμε, οτι δηλαδή η OxygenOS είναι σε φάση συγχώνευσης με την ColorOS, οπότε νομίζω οτι σιγά σιγά μπορείτε να αφήνετε λουλούδια πάνω στο Oneplus σας με Oxygen, γιατί το χάνουμε.

Το νέο λογισμικό  που θα προκύψει από την ένωση αυτή, θα έρχεται στα κινητά της Oneplus και τη Oppo, με την Oneplus να αναφέρει την μετάβαση αυτή ως “OnePlus 2.0”

Πάντως, αν έχετε μια ανάγκη για νέο Oneplus κινητό, δε χρειάζεται να τα βάψετε μαύρα, αφού το οτι δεν θα κυκλοφορήσει 9T, δε σημαίνει απαραίτητα οτι δε θα κυκλοφορήσει ΚΑΝΕΝΑ νέο κινητό η Oneplus.

Γκουχ-oneplus 9RT-γκουχγκουχ.

[Πηγή]
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo