To ακριβότερο iPhone 13 Pro που θα βρείτε έχει 205 γραμμάρια χρυσού και κοστίζει 37.000€!

0

Για μια ακόμη φορά η Caviar, η γνωστή εταιρία που μετατρέπει κινητά τηλέφωνα σε -πανάκριβα- κοσμήματα, σας προσφέρει τη δυνατότητα να πάρετε ένα iPhone 13 ΠΙΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.

Αν νομίζατε ότι τα 1230€ που ζητάει το νέο iPhone 13 Pro είναι πολλά, αυτό συμβαίνει γιατί δεν είχατε σκεφτεί τι θα γίνει αν αποφασίσετε να του κοτσάρετε 200 γραμμάρια χρυσού πάνω του.

Θα σας λύσω εγώ την απορία.

Η Caviar έχει στολίσει το iPhone 13 Pro/Max με 170 και 205 γραμμάρια χρυσού 18 καρατίων, αντίστοιχα, πάνω στον οποίο υπάρχει χαραγμένο και ένα “μπαρόκ” σχέδιο, γιατί σκέτο χρυσό δεν είναι αρκετά κιτς.

Εκτός του χρυσού, θα βρείτε και 8 διαμάντια kp-57 σε σημεία κλειδιά,

Αυτή είναι η Pure Gold έκδοση, ενώ υπάρχει και η Total Gold στα ιδια λεφτά, η οποία αφαιρεί τα διαμάντια, για να μη φαίνεται και υπερβολικό το τηλέφωνο.

Αν δεν το θέλετε τώρα ντε και καλά χρυσό, θα βρείτε ειδικές εκδόσεις εκδόσεις με δέρμα, ύφασμα, Carbon, φωτογραφίες στην πλάτη, ρολόγια ολόκληρα στην πλάτη, και μια ειδική έκδοση για τον Elon Mask!

Η πιο φτηνή απο αυτές είναι στα 3880€ αλλα είναι μόνο για το Iphone 12 Pro. Αν θέλετε μόνο το iPhone 13 θα πρέπει να κοιτάτε από τα 5360€ και πάνω

ΑΝ ΤΩΡΑ αποφασίσατε να δώσετε τα λεφτά σας στην Pure Gold έκδοση, να ξέρετε οτι θα πρέπει να αποχωριστείτε 37.000€.

Το ξεκαρδιστικό της υπόθεσης είναι οτι έχει άλλη χρέωση ανάλογα την έκδοση που θα επιλέξετε, οπότε αν θέλετε το iPhone 13 Pro στην έκδοση 1TB, θα πρέπει να δώσετε 1000€ παραπάνω!

Ναι, οκ ξέρω οτι αυτά τα κινητά δεν είναι για όλους, δεν είναι καν για τους λίγους, αφού απευθύνονται σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ περιορισμένο κοινό, αλλα όσα λεφτά και να έχεις δεν συγχωρείτε το να κυκλοφορείς με ολόχρυσο κινητό.

Δείτε ολη τη συλλογή της Caviar, στο επίσημο site της εταιρίας.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo