Όλος ο πηγαίος κώδικας του Twitch.tv διαρρέει στο Internet σε ένα Torrent 125GB!

0

Το Twitch.tv είναι μια ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΑΤΗ Gaming Streaming πλατφόρμα, την οποία λογικά δε θα χρειαστεί να σας γνωρίσω, αφού οι περισσότεροι την ξέρετε ήδη καλύτερα από εμένα.

Αυτό που ίσως δεν μάθατε ακόμα, είναι σήμερα, ένα τεράστιο Torrent, μεγέθους 125GB, έκανε την εμφάνιση του στο 4chan, με το torrent αυτό να περιέχει τον πηγαίο κώδικα της σελίδας, αλλα και έγγραφα που ήταν για εσωτερική χρήση στην εταιρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του VGC, οι υπάλληλοι του Twitch είναι ενήμεροι για την διαρροή, και φαίνεται ότι τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στο torrent είναι πραγματικά.

Ανάμεσα στα αρχεία που διέρρευσαν, υπάρχουν ο πηγαίος κώδικας της σελίδας, ο πηγαίος κώδικας των εφαρμογών σε PC και κινητά,  το ιστορικό σχολιασμού, η λίστα πληρωμών για τους δημιουργούς από το 2019, και σύμφωνα με πληροφορίες, κάπου εκεί μέσα υπάρχει και μια βάση δεδομένων με κρυπτογραφημένους κωδικούς.

Αν τελικά η κωδικοποίηση είναι αρκετά απλή για να σπάσει, τότε όσοι έχουν πρόσβαση στα αρχεία αυτά, θα έχουν και στον κωδικό σας, αν έχετε λογαριασμό στην πλατφόρμα, οπότε καλό θα είναι να αλλάξετε κωδικό στο Twitch και όπου αλλου χρησιμοποιείται τον ίδιο, και έχετε το νού σας και στο Have I Been Pwned μήπως ξαφνικά δείτε τον κωδικό σας παραβιασμένο.

Καλό θα είναι να ενεργοποιήσετε άμεσα και το two-factor identification αν δεν το έχετε ΗΔΗ κάνει.

Αν θέλετε να δείτε πόσα βγάζει ο αγαπημένος σας Streamer, τώρα λογικά μπορείτε να μάθετε, όλο και κάπου θα εμφανιστεί η λίστα.

[Πηγή]
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo