CSJ S167 : Drone, με GPS, 3 μπαταρίες ΚΑΙ βαλιτσάκι μεταφοράς, με 47€ απο Γερμανία!

0

Οι γενικότερες ικανότητες που πρέπει να αναπτύξει κάποιος για να πετάξει ικανοποιητικά ένα Drone,αγαπητέ αναγνώστη, δεν είναι ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολλές.

Είναι αρκετές πάντως, ώστε το να δώσετε ένα ακριβό τετρακόπτερο σε έναν τελείως πρωτάρη να είναι μια ΠΟΛΥ.ΚΑΚΗ.ΙΔΕΑ.

Εκεί μπαίνουν στην εξίσωση drones, σαν το CSJ S167 , τα οποία έχουν τις βασικές ευκολίες, και τιμή που, και να φάει μια μετωπική με τοίχο ρε αδελφέ, να μη σε πικράνει πολύ.

Το CSJ S167 έχει διαστάσεις 26.5 x 21 x 9cm, και είναι εν μέρη Foldable, αφού οι μισοί σχεδόν βραχίωνες του , διπλώνουν για να το κάνουν πιο βολικό στη μεταφορά.

Στις τέσσερις άκρες, θα βρείτε τέσσερα 8520 coreless μοτέρ, που χαρίζουν στο drone που ζυγίζει κάτι παραπάνω απο 200 γραμμάρια, ταχύτητα πτήσης 20km/h, με την μέγιστη ταχύτητα ανόδου και καθόδου να είναι 2m/s.

Φυσικά μιλάμε για ερασιτεχνικό drone, οπότε η εμβέλεια του, φτάνει υπο άριστες προϋποθέσεις τα 150 μέτρα, με το μέγιστο ύψος πτήσης τα 80 μέτρα.

Από την άλλη, παρότι οικονομικό, και φιλικό στον πρωτάρη, το CSJ S167, είναι εξοπλισμένο με GPS και αλτίμετρο, για να μπορεί ανα πάσα στιγμή να αντιλαμβάνετε τι το περιβάλει, και να σας βοηθάει να μη το ρίξετε στα βράχια.

Στην “μύτη” του, θα βρείτε μια κάμερα που μπορεί να τραβήξει FHD Video, με γωνία λήψης 120 μοιρών, με το drone της προσφοράς να έχει και υποδοχή για MicroSD, χωρητικότητας μέχρι και 32GB.

Η μπαταρία των 300mAh που χρησιμοποιεί το drone, του χαρίζει περίπου 15 λεπτά πτήσης, αλλα στη συσκευασία που σας το έχουμε σήμερα θα βρείτε όχι μία αλλα ΤΡΕΙΣ μπαταρίες οπότε φορτισμένες και οι τρείς σας χαρίζουν κάτι παραπάνω απο 45 λεπτά διασκέδασης!

Στο πακέτο υπάρχει και ένα remote control, με υποδοχή για το τηλέφωνο σας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως FPV, αλλα και 4 Propeller guards, όπως και ένα βαλιτσάκι μεταφοράς!

Όλα αυτά, αγαπητοί αναγνώστες, μπορείτε να τα αποκτήσετε με μόλις 47€ ΤΕΛΙΚΗ τιμή, απο την Γερμανική αποθήκη του Cafago, στο Flash Sale του γνωστού καταστήματος.

Τρομερό για παιχνίδι, τρομερό για δωράκι.

 

Τελευταία ανανέωση:10/10/2021 23:41
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo