Digoo DG-907C: Υγραντήρας 400ml ΤΩΡΑ στη χαμηλότερη τιμή: μόνο 7.8€!!

0

Η Digoo μας αγαπάει και φροντίζει για το δέρμα μας, αλλά και για την υγεία μας γενικότερα, δίνοντάς μας έναν μικρό, αλλά ισχυρό σύμμαχο!

Η ξηρότητα στο δέρμα, αλλά και τα διάφορα βλαβερά που αναπνέουμε – ειδικά όσοι ζούμε σε μεγαλουπόλεις – έχουν αρνητική επίδραση στην υγεία, αλλά και στην καθημερινή μας διάθεση.

Ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για να νοιώθετε ευεξία και θετική διάθεση τουλάχιστον στο σπίτι σας, είναι η αγορά ενός υγραντήρα.

Ή και παραπάνω, για περισσότερα δωμάτια του σπιτιού, κάτι όχι ανέφικτο ειδικά αν κοιτάξει κανείς την τιμή του Digoo DG-907C.

Ο συγκεκριμένος θα σας βοηθήσει να ξανανοιώσετε, προσφέροντας μια φρεσκάδα στον αέρα του σπιτιού σας.

Η χωρητικότητά του είναι στα 400ml και η προσθήκη νερού είναι πολύ απλή, ενώ η κατανάλωσή του φτάνει τα 40ml την ώρα, άρα θα δουλεύει ακούραστα για 10 ώρες.

Οι διαστάσεις του είναι 18.4×8.1 εκ. οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για ένα αρκετά μικρό gadgetάκι, που μπορείτε να πάρετε και στο αυτοκίνητο μαζί σας.

Ειδικά εκεί η χρήση του είναι σχεδόν επιβεβλημένη κυρίως το χειμώνα, όταν στο κλειστό χώρο της καμπίνας τα μικρόβια κτλ κάνουν κυριολεκτικά πάρτυ.

Επιπλέον, ο Digoo DG-907C προσφέρει και τη δυνατότητα αυτόματου κλεισίματος όταν πια το δοχείο του δεν έχει άλλο νερό.

Σημ. – Στο νερό μπορείτε να προσθέσετε αρωματικά έλαια για ακόμα θεαματικότερα αποτελέσματα στο χώρο σας!

Η λειτουργία του είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να του βάλετε νερό, να το βάλετε στην πρίζα και να πατήσετε το κουμπί ώστε να ξεκινήσει.

Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει μόνο του!

Με ένα δεύτερο πάτημα του κουμπιού ενεργοποιείται και το φωτάκι που έχει, οπότε είναι ωραίο και για το παιδικό δωμάτιο ως φωτάκι νυχτός!

Με το δεύτερο πάτημα το φως είναι πολύ απαλό, με ένα τρίτο πάτημα δυναμώνει λίγο και με ένα τέταρτο φτάνει στη μέγιστη ένταση.

Με το πέμπτο κλείνει ο υγραντήρας.

Ειδικά όμως για την περίπτωση που θέλετε να κλείσει αυτόματα (πριν τελειώσει το νερό του) τότε υπάρχει και χρονοδιακόπτης λειτουργίας.

Μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε και μετά από 4 ώρες ο Digoo DG-907C θα σταματήσει να δουλεύει.

Με τον υγραντήρα της Digoo έχετε όλα τα καλά ενός τέτοιου gadget, σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή, αφού το κόστος του – για όσους προλάβουν – είναι μόλις στα 7.8€!!!

Κουπόνι: Flash Sale

Τελευταία ανανέωση:18/10/2021 11:14
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo