Διαρροή αποκαλύπτει renders και specs για το Samsung Galaxy A33 5G.

0

Η Samsung έχει ριχτεί για τα καλά στη μάχη της μεσαίας κατηγορίας με τις συσκευές της σειρά A, οι οποίες παρότι δεν είναι απροβλημάτιστες, έχουν εξελιχθεί στις πιο δημοφιλής της αγοράς, με περισσότερες πωλήσεις από τη σειρά S και Flip, οπότε δεν έχουν άδικα τη φήμη τους.

Μάλιστα, πριν λίγους μήνες μάθαμε πως όλα τα μοντέλα της σειράς Galaxy A για το 2022 θα έχουν οπτική σταθεροποίηση, -τουλάχιστον- στην κεντρική τους κάμερα!

Το γνωστό site 91Mobiles σε συνεργασία με τον Steve H.McFly(@OnLeaks), δημοσίευσε renders και specs του επερχόμενου mid-range της Samsung και διάδοχο του A32, Galaxy A33 5G.

Το Samsung Galaxy A33 5G λοιπόν θα έρθει με Infinity-U Super AMOLED επίπεδη οθόνη 6.4″, με ανάλυση Full HD+ και σύστημα τεσσάρων καμερών στο πίσω μέρος, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τους αισθητήρες, όμως τους περιμένουμε πολύ βελτιωμένους και υψηλότερης ανάλυσης αυτή τη φορά.

Samsung Galaxy A33

Στη δεξιά μεριά υπάρχουν όλα τα φυσικά κουμπιά της συσκευής, δηλαδή το power button και το κουμπί για την αυξομείωση της έντασης του ήχου. Στο κάτω μέρος υπάρχει μια θύρα USB-C μαζί με το ηχείο, το μικρόφωνο και το SIM tray με τα δυσάρεστα νέα να είναι ότι η θύρα ακουστικών που υπήρχε στο προκάτοχό του, αφαιρέθηκε.

Έχει διαστάσεις 159.7x74x8.1mm και αν συμπεριλάβουμε και το camera bump το πάχος φτάνει τα 9.7mm.

Το Samsung Galaxy A33 θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2022 σε 4 χρώματα(Πορτοκαλί, Γαλάζιο, Μαύρο και Άσπρο) και μόνο σε 5G έκδοση σε αντίθεση με το A32 που βγήκε και 4G έκδοσή του.

[Πηγή]

 

Vlassis Tsolkas
Vlassis Tsolkas

Smartphones Addict.

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo