€161,60 Απόκτησε το
BGmay10g

[#Ιστορικός_ΠΑΤΟΣ] JIMMY H8 : Θα γίνει το δεξί σου χέρι στο καθάρισμα με μόλις 129.7€ τελική τιμή από Ευρώπη!

0

Αν μου έλεγες πριν λίγα χρόνια, αγαπητέ αναγνώστη, οτι θα μπορούσες να πάρεις μια όρθια ασύρματη σκούπα, όπως η Jimmy H8 στα λεφτά που μας την δίνει σήμερα το Banggood, ομολογώ οτι δύσκολα θα σε πίστευα.

Και όμως, η Jimmy H8 είναι ένα εξαιρετικό δείγμα του ΠΟΣΟ μπορείς να κάνεις τη ζωή σου πλέον πιο εύκολη, ξοδεύοντας ένα -σχετικα- πολύ μικρό ποσό.

Η σκούπα της Jimmy, έχει πολύ όμορφο σχεδιασμό, και Brushless μοτέρ 500W, που τη προσφέρουν δύναμη αναρρόφηση 160ΑW(στο μυαλό μου αυτή η μονάδα διαβάζετε ΑΟΥ) που μεταφράζετε σε 25000Pa απορρόφησης.

Έχει βάρος 1.5 κιλό όλο και όλο, κάτι που την κάνει πολύ εύκολη στη χρήση, ενώ το πατενταρισμένο Design της, που έχει συγκεντρωμένα τα πάντα κοντά στο χερούλι, την κάνουν, σύμφωνα με τη Jimmy, πολύ εύκολη στη χρήση.

Το μοτέρ και τα φίλτρα της H8 δημιουργούν ένα οριζόντιο κυκλώνα, ο οποίος μειώνει σημαντικά τις διακοπές στην ισχύ της απορρόφησης, και σας προσφέρει συνέχεια τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση, την ώρα που τα πάντα φιλτράρονται απο το σύστημα φίλτρων της σκούπας, πριν καταλήξουν στο δοχείο απορριμάτων στο πίσω μέρος.

Η Jimmy H8 μάλιστα, έχει αυτόματη αναγνώριση του πατώματος, για να καταλαβαίνει πότε λειτουργεί σε χαλιά, και να γκαζώνει αυτόματα, για καλύτερο καθάρισμα!

Η μπαταρία είναι πολύ εύκολα αφαιρούμενη, και μπορείτε να τη φορτίσετε είτε εξωτερικά, είτε όσο είναι πάνω στην σκούπα με τη βοήθεια της βάσης φόρτισης, μια βάση φόρτισης που μπορεί να φιλοξενήσει τη σκούπα, και τα δύο περιφερειακά της, αφού εκτός από την βασική βούρτσα, θα βρείτε δυο πιο στενές άκρες για δύσκολα σημεία, και μια ηλεκτρική κεφαλή για παπλώματα και στρώματα.

Μια πλήρης φόρτιση, σας προσφέρει μέχρι και 60 λεπτά χρήσης, με την αυτονομία της στη μεγαλύτερη ένταση να φτάνει τα 13 λεπτά, ένα ΠΟΛΥ καλό νούμερο. Στην πάνω πλευρά τη σκούπας, θα βρείτε μια μικρή στρογγυλή οθόνη ενδείξεων, με τη στάθμη της μπαταρίας.

Ολη η πακετάρα της Jimmy H8 , μπορεί να γίνει δική σας, με μόλις 129.7€ τελική τιμή από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Banggood, μια τιμή που περιλαμβάνει και τα μεταφορικά. Τρομερή τιμή. ΟΡΜΑΤΕ.

Αν όμως είστε VIP στο BG, μπορείτε ΑΠΟ ΕΔΩ να πάρετε έξτρα κουπονάκι (συνδυάζεται με αυτό που βλέπετε παρακάτω) και να πέσει η τιμή μερικά ευρώ πιο κάτω!

Κουπόνι: BGjimmyH8b

VIP κουπόνια από το Banggood
Αν είστε VIP στο Banggood, μπορείτε να πάρετε έξτρα κουπονάκια έκπτωσης ΑΠΟ ΕΔΩ (συνδυάζονται με αυτό που βλέπετε από πάνω) και να κατεβάσετε την τιμή μερικά ευρώ ακόμα.!
Τελευταία ανανέωση:29/07/2022 13:31
-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo