Ανακοινώθηκε το HTC One “Google Edition”. Δεν θα έχει τα HTC Zoe, Blinkfeed και άλλες εφαρμογές της HTC

1

Μετά το Galaxy S4, το οποίο ανακοινώθηκε οτι θα κυκλοφορήσει και σε Google Edition, ήρθε η σειρά της HTC, η οποία επιβεβαίωσε την κυκλοφορία ενός HTC One που θα προσφέρει “εμπειρία Nexus”.

Τι σημαίνει αυτό; Η ναυαρχίδα της HTC, θα κυκλοφορήσει με “καθαρό” Android, με το λειτουργικό να είναι απαλλαγμένο απο όλες τις προσθήκες της HTC. Αυτό συνεπάγεται και οτι κάθε νέα αναβάθμιση του Android θα λαμβάνεται αυτόματα στο νέο HTC One, μέσω της Google, όπως συμβαίνει με τις Nexus συσκευές.

Το θέμα είναι ότι εκτός από το Sense, το HTC One, βασίζει αρκετά απο τα χαρακτηριστικά του στο Software, όπως το Beats Audio και το Blinkfeed.

Άνθρωποι του Android Police, σε επικοινωνία τους με υπεύθυνους απο την HTC μετά την ανακοίνωση της νέας “Googled” συσκευής, επιβεβαίωσαν ότι πολλά από τα χαρακτηριστικά που βασίζονται σε Software δεν θα υπάρχουν στην καθαρή έκδοση.

HTC Zoe, Blinkfeed, IR blaster, το FM radio app και το Beats Audio software, δε θα λειτουργούν , ενώ θα συνεχίσουν να υπάρχουν και τα Hardware buttons στο κάτω μέρος της συσκευής.

Ποιος ο λόγος λοιπόν να αποκτήσετε ένα “κομμένο” HTC One; Λογικά κανένας, εκτός αν σας αρέσει να πειράζετε το κινητό, αφού λογικά σε χρόνο μηδέν, όλα αυτά που θα χαθούν θα μπορέσετε να τα ξαναπροσθέσετε με τη βοήθεια των τσακαλιών του XDA.

To νέο HTC One θα κυκλοφορήσει αρχικά στο Αμερικάνικο Play Store, στις 26 Ιουνίου έναντι 599$

HTC One ή HTC One Google Edition; Τι θα διαλέγατε;

Via Android Police

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo