Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε για μερικές πολύ σημαντικές αλλαγές που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα στο Banggood.

Αλλαγές που κάνουν τη ζωή μας ακόμα πιο εύκολη, τις ευκαιρίες να γίνονται ακόμα πιο ελκυστικές και τον τρόπο που ψωνίζαμε από το συγκεκριμένο κατάστημα να διαφοροποιείται!

Στην πραγματικότητα όχι και τόσο, αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Μόλις χτες θα διαβάσατε για τη βόμβα που μας πέταξε η υπεύθυνη του Banggood για την Ελλάδα, σε ό,τι αφορά στο Eu Priority.

Σήμερα είχαμε ακόμα μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, η οποία και ξεκαθάρισε ακόμα περισσότερο τα πράγματα και μας φανέρωσε τι ακριβώς συμβαίνει με τις Eu Priority αποστολές του Banggood.

Δεν θα σας κουράσω: Η EU PRIORITY LINE από το Banggood είναι 100% tax free αποστολή από την Κίνα.

Αυτό το διαβάσατε από χτες, αυτό που δεν ξέραμε και δεν ξέρατε, είναι ότι σε όποιο προϊόν βλέπετε διαθέσιμη την Eu Priority Line, σημαίνει ότι αυτό αποστέλλεται στο χώρο σας με DHL!

Όχι μόνο γρήγορη αποστολή, αλλά και πολύ οικονομική στις περισσότερες των περιπτώσεων!

Εδώ είναι η όλη ουσία του πράγματος! Το Banggood όχι μόνο κατάφερε να βρει τρόπο να κάνει και πάλι την Eu Priority «ελεύθερη» από τελωνείο, αλλά σε συνεργασία με την DHL φέρνει στην πόρτα μας πολύ πιο γρήγορα την παραγγελία μας.

Όλα γίνονται πλέον μέσα σε 7 με 15 εργάσιμες ημέρες!

Ωστόσο αυτό ισχύει αποκλειστικά και μόνο στα βαριά δέματα. Είναι μια νέα εποχή και ένας νέος ορίζοντας που ανοίγεται μπροστά μας, με ευκαιρίες σε laptops, προτζέκτορες (σαν αυτόν για παράδειγμα αααχχχχχ), 3D εκτυπωτές, laser κοπτικά και γενικά ό,τι μεγάλο και βαρύ.

Όλα αυτά πλέον έρχονται χωρίς φόβο τελωνείου στη χώρα μας και μάλιστα πολύ πιο γρήγορα, χάρη στη συνεργασία BG και DHL.

Τα κινητά όμως και γενικά τα μικρού βάρους προϊόντα θα συνεχίσουν να στέλνονται με Priority Direct Mail. Κι εδώ έχουμε μερικά άσχημα νέα. Τι; μόνο τα καλά θα σας λέμε;

Σήμερα ήταν κανονικά να ανοίξει η PDM του Banggood, αλλά οι συζητήσεις με το τελωνείο συνεχίζονται και θα υπάρξει καθυστέρηση τουλάχιστον μέχρι την άλλη εβδομάδα.

Κρίμα, γιατί είχε κανα 2-3 καλές ευκαιρίες σε κινητά, αλλά από την άλλη ελπίζουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα μας αποζημιώσει για τις τόσες ημέρες καθυστέρησης!

Φυσικά ευκαιρίες μεγάλες μπορούμε να εκμεταλλευτούμε και από το το οποίο μόνο με σταυρωμένα τα χέρια δεν θα κάτσει στις εξελίξεις αυτές.

Κάτι καλό θα μας ετοιμάσει και το συγκεκριμένο κατάστημα, το οποίο έχει καταφέρει να βελτιώσει πάρα πολύ την εικόνα του το τελευταίο διάστημα προς το καταναλωτικό κοινό.

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments