Πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στις αγαπημένες γιορτές του Νοεμβρίου, όταν πολλοί από εμάς θα καταφέρουμε να αποκτήσουμε πολλά και ωραία gadgetάκια!

Βέβαια, οι πιο ψαγμένοι, αυτοί που εμπιστεύονται και διαβάζουν το angroid.gr θα είναι – και φέτος – καλύτερα προετοιμασμένοι.

Και σ’ αυτό συμβάλλει τα μέγιστα ο κορυφαίος Οδηγός Επιβίωσης που εκπόνισε με μπόλικο μεράκι ο Άγγελος! Διαβάστε τον ΕΔΩ.

Είναι ένα από τα must αναγνώσματα αυτής της περιόδου!

Τώρα, λοιπόν, που τον διαβάσατε, ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι την 11η Νοεμβρίου ή τις λίγο πριν και λίγο μετά ημέρες.

Το Banggood έχει ξεκινήσει το δικό του Shopping Festival ήδη από χτες και όσοι διαβάζετε τακτικά, θα είδατε ότι ορισμένα άρθρα μας είχαν τιμές 11.11!

Στο παρακάτω link θα μπείτε στη βασική σελίδα του shopping festival του BG για να περιδιαβείτε με την ησυχία σας και να δείτε όλες τις διαθέσιμες προσφορές.

Φυσικά μείνετε συντονισμένοι στο angroid.gr αλλά και στους λογαριασμούς μας σε FACEBOOK και TELEGRAM για να μαθαίνετε έγκαιρα και έγκυρα τις προσφορές.

Αααααα μου μυρίζει και διαγωνισμός ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ σύντομα… αλλά γι’ αυτό θα τα πούμε σε άλλο άρθρο!

Είδατε που σας τα έλεγα;;; Ήρθε και ο διαγωνισμός μας και έχει πολλά δώρα! Όχι μόνο αυτά που θα δείτε πατώντας εδώ, αλλά και άλλα που θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε για εσάς!

Δείτε τις προσφορές Double 11 του Banggod!!
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments