Διαθέσιμο το apk με το Gmail 5.0 για Android

1

Εν αναμονή της σημερινής επίσημης διάθεσης του νέου Android 5.0 Lollipop, η Google προχώρησε στην αναμενόμενη και ανακοινωμένη αναβάθμιση του Gmail app της στην έκδοση 5.0.

Η νέα εφαρμογή είναι ντυμένη σε έντονο κόκκινο, ακολουθώντας κατα γράμμα το Material Design της νέας έκδοσης του Android, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε και άλλους λογαριασμούς email απο παρόχους εκτός της Google, οπως το hotmail, το yahoo ή το freemail.gr.

Δυστυχώς η διαχείριση πολλαπλών λογαριασμών είναι ακόμα πίσω σε σχέση με τον υπάρχων ανταγωνισμό, αφού εκτός της έλλειψης ενός ενοποιημένου inbox για όλους τους λογαριασμούς σας, οι ειδοποιήσεις που έρχονται για νέα mail, δεν κάνουν ξεκάθαρο σε ποιο email έχετε λάβει το κάθε μήνυμα.

Επίσης στην αρχική οθόνη του Inbox και αν δεν τραβήξετε απο το πλάι το Navigation drawer δεν ξέρετε το inbox πιανού λογαριασμού κοιτάτε.

Αν δε θέλετε να περιμένετε το OTA update, μπορείτε πολύ εύκολα να κατεβάσετε το apk απο το link στο τέλος του άρθρου και να το εγκαταστήσετε χειροκίνητα απο τη συσκευή σας.

Κατεβάστε το  Gmail 5.0

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

1 Comment
  1. […] Μετά το Gmail ήρθε η σειρά του Google Calendar να περάσει στην εποχή του Android 5.0 και του Material σχεδιασμού, και αν το νέο Gmail app σας φάνηκε εντυπωσιακό, περιμένετε να δείτε το νέο Calendar! […]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo