Η Google Camera με το HDR+ γίνεται port σε συσκευές με τον Snapdragon 820/821/835

0

Το HDR+ είναι το μεγάλο όπλο της  Google, για τις εντυπωσιακές επιδόσεις των Pixel και Pixel XL στον τομέα τη φωτογραφίας, μαζί φυσικά με τον εξαιρετικό αισθητήρα της Sony, στις δύο συσκευές.

Με τη βοήθεια των ειδικών αλγορίθμων που περιέχει το HDR+ το τελικό αποτέλεσμα των λήψεων σας, αναβαθμίζεται σημαντικά, και το κυριότερο: χωρίς κόπο.

Η τελευταία έκδοση της Google Camera, που οπως είπαμε χθες, έγινε πρόσφατα διαθέσιμη για κατέβασμα, έγινε Port μαζί με τη δυνατότητα του HDR+, δίνοντας σας θεωρητικά τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή η οποία έχει έναν εκ των Snapdragon 820, 821 και 835.

O περιορισμός σε αυτά τα τρία SoCs, είναι λόγο του Hexagon 680 ISP, που υπάρχει στα τρία τελευταία Chipsets της Qualcomm, και απαιτεί υποχρεωτικά το HDR+.

Το Modded apk, έρχεται δια χειρός  B-S-G , απο τα ρώσσικα Forums του 4PDA, και το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να κατεβάσετε το apk απο το AndroidFileHost, και να το εγκαταστήσετε χειροκίνητα στη συσκευή σας.

Μετά απο έλεγχο που έκαναν devs απο το XDA Developers, το modded apk, βρέθηκε ολοκάθαρο, και είναι ασφαλές προς χρήση, με τους ανθρώπους του XDA να αναφέρουν οτι η εφαρμογή λειτουργεί δοκιμασμένα στα:

  • LG G6
  • OnePlus 3
  • OnePlus 3T
  • OnePlus 5

Για το Oneplus 3t αλλα και για το LeEco Le 2 μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ οτι λειτουργεί, και μάλιστα έχει όντως αρκετά καλύτερα αποτελέσματα σε πρώτη ματιά απο την Stock κάμερα, ειδικά στο 3t.

Κατεβάστε την Modded Google Camera 4.4 με HDR+

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo