Την ώρα που η Apple φαίνεται πως αφαιρεί τον φορτιστή απο το κουτί του iPhone, με το τελευταίο iPhone που κυκλοφόρησε να είναι το iPhone SE 2 με φορτιστή 5W(!) στο κουτί, στον κόσμο του Android, ο αγώνας για την ταχύτερη φόρτιση συνεχίζεται αμείωτος.

Πολύ σύντομα, όπως όλα δείχνουν, το σκήπτρο θα περάσει στην Xiaomi, αφού ο φορτιστής 100W, που είχε αποκαλύψει αρχικά τον Μάρτιο του 2019 η Κινέζικη εταιρία, είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ο φορτιστής της Xiaomi πέρασε απο τις δοκιμές για να πάρει την πιστοποίηση 3C, μια διαδικασία που είναι απαραίτητη για την κυκλοφορία του, που σημαίνει οτι πολύ σύντομα θα τον δούμε στην αγορά.

Τον περασμένο μήνα, έκανε την εμφάνιση του και ένας ΑΚΟΜΑ ταχύτερος φορτιστής, στα 120W, με κωδικό MDY-12-ED, ο οποίος μπορεί να δώσει μέχρι 20V στα 6Α για να καταφέρει αυτό το τρομερό ρυθμό φόρτισης.

Τώρα, για το ποια συσκευή θα είναι η πρώτη που θα υποστηρίζει αυτές τις νέες ταχύτητες φόρτισης, το πιο πιθανό είναι οτι θα είναι το Mi Mix 4, που περιμένουμε να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2020.

Υπερβολη τα 5W του iPhone, αλλα νομίζω υπερβολή και τα 100 και 120W. Τα 60W του X50 Pro νομίζω οτι ήταν ΗΔΗ πάρα πολύ γρήγορα, για να μη σκέφτεσαι ποτέ τη μπαταρία. Γιατί να προκαλούμε την τύχη μας;

5 2 votes
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments