Το Banggood γιορτάζει τα 11 του χρόνια, και το πάρτυ είναι τρικούβερτο

1
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

To κινέζικο πολυκατάστημα Banggood γίνεται 11 χρονών αυτές τις μέρες και φυσικά γιορτάζει τα γενέθλια του με ένα σκασμό προσφορές σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων του.

Αν είστε σε αναζήτηση για οτιδήποτε, μην αφήσετε την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στα ηλεκτρονικά ράφια του Banggood, αφού εκει θα βρείτε απο Oneplus 5 με 375€, μέχρι φορτιστή αυτοκινήτου Blitzwolf συμβατό με Quick Charge 3.0 που κοστίζει μόλις 5.3€ (με κουπόνι 6e450f )

Γενικά ανάμεσα σε άλλα θα βρείτε εξαιρετικές τιμές σε ολα σχεδόν τα προιόντα της Blitzwolf, τα οποία είναι και άκρως ποιοτικά (ετοιμάζω μερικά Reviews) αλλα και σε πάρα πολλά κινητά, οπως το Xiaomi Redmi Note 4 που μπορείτε να πάρετε με 112€ (κουπόνι 11bgnote41 ) ή και Android TV Boxes  οπως το, πολύ καλό,  MECOOL M8S PRO PLUS  με μόλις 25€.

Το ζήτημα είναι οτι ολες οι προσφορές είναι για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, και πρέπει να είστε γρήγοροι, γιατι πραγματικά σήμερα έχει ΠΑΡΑ πολύ καλές προσφορές.

Ρίξτε μια καλή ματιά σε όλη την πραμάτεια, και παρτε ότι χρειάζεστε, ή και κάτι που δεν χρειάζεστε ρε αδελφέ, αρκεί να είναι φτηνό και να έχει πλάκα. Τι σόι υπερκαταναλωτικά οντα είμαστε;

Σημειώστε οτι σε ΟΛΑ του τα προιόντα το Banggood προσφέρει αρκετά οικονομικά την μέθοδο αποστολής Priority Direct Mail, που δεν έχει φόβο τελωνείου. 

Δείτε ολες τις προσφορές του Banggood για τα ενδέκατα γενέθλια του.