Αρχική Συσκευές

Chuwi HiGame: Μήπως αυτό θα είναι ένα άλλο 2600%+ project συγχρηματοδότησης για την Chuwi στο Indiegogo;

0

*Το παρόν αποτελεί δελτίου τύπου της εταιρίας*

Η Chuwi  είχε τρέξει επιτυχημένα την καμπάνια συγχρηματοδότησης την προηγούμενη χρονιά. Τώρα, θα μας παρουσιάζει το Chuwi HiGame στο Indiegogo τέλη Απριλίου, ένα mini PC που περιλαμβάνει όλη την δύναμη ενός υπολογιστή Desktop σε μικρή συσκευασία, προσπαθώντας να συνεχίσει την επιτυχία της.

Κατασκευάστηκε με τον νέο Intel Kaby Lake-G επεξεργαστή με κάρτα γραφικών AMD Radeon, για να δώσει εξαιρετικές αποδόσεις τόσο για τους απαιτητικούς gamers,όσο και για την δουλειά σας αλλά και την ψυχαγωγία σας στο σπίτι. Σε συνδυασμό με το υπερβολικά ευέλικτο design ,το Chuwi HiGame μπορεί να αντικαταστήσει τον παλιό σας υπολογιστή!

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Chuwi HiGame:

 

1) Το Chuwi HiGame λειτουργεί με έναν 8ης γενιάς επεξεργαστή Intel Kaby Lake-G επεξεργαστή, ο οποίος περιλαμβάνει τον  CPU Intel Core i5-8305G, την κάρτα γραφικών AMD Radeon RX Vega M ,κα την  4GB HBM2 σε ένα και μόνο πακέτο.

2)Σχεδιασμένο με εξαιρετικά έξυπνο σχεδιασμό (173*158*73mm) , το Chuwi HiGame είναι σχεδόν 15 φορές μικρότερο σε σχέση με ένα παραδοσιακό desktop tower PC.

3) Έρχεται με 8GB DDR4 μνήμη RAM & 128GB M.2 SSD αποθηκευτικό χώρο, που τόσο η μνήμη Ramόσο και αποθηκευτικός χώρος μπορούν αν αναβαθμιστούν μέσω:

nA.  2*DDR4 SO-DIMM socket

nB.  1*M.2 22×42/80 (key M) PCIe x4/SATA SSD slot

nC.  1*2.5″ SATA 6.0Gbps HDD/ SSD bay

4)Περιλαμβάνει  1*Thunderbolt 3, 5*USB 3.0, 1*Gigabit Ethernet, 2*HDMI 2.0, 2*DisplayPort 1.3, 1*θύρα υποδοχης μικροφώνου και 1*θύρα υποδοχής ακουστικών για να σας παρέχει ο,τι μπορείτε να χρειαστείτε από άποψη συνδεσιμότητας.

5) To Chuwi HiGame μπορεί να υποστηρίξει 4Κ @60Hz Ultra HD encode και decode, δίνοντας άλλη διάσταση στην στην ψυχαγωγία στο σπίτι.

6)Έχει ενσωματωμένο  bluetooth 4.2 και 2.4GHz / 5GHz dual-band 802.11a/b/g/n/ac Wi-Fi για πιο σταθερή και γρήγορή wireless σύνδεση.

7) Το Chuwi HiGame μπορεί να υποστηρίξει τα συμβατά με το PC VR/MR headset και πολλαπλά displays(πάνω από 6)

Σημείωση: Υπάρχει ένα  giveaway να τρέχει στο official website. Επίσης, κάντε subscribe στο newsletter της Chuwi για να πάρετε την super early bird τιμή στην καμπάνια συγχρηματοδότησης. Μείνετε συντονισμένοι γιατί τέλη Απριλίου, η καμπάνια θα πάρει ζωή στο Indiegogo!