Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Alfawise L10: Το έξυπνο κουδούνι που προστατεύει το σπίτι και την ησυχία...

Alfawise L10: Το έξυπνο κουδούνι που προστατεύει το σπίτι και την ησυχία σας.

-

- Advertisement -

Παρότι δεν το έχετε καταλάβει, επειδή είμαι άκρως μουλωχτός και γεννημένος νίντζα, την τελευταία εβδομάδα έχω βαλθεί να σας βάλω στο τρυπάκι να κάνετε το σπίτι σας πιο “έξυπνο”

Έξυπνο τηλεκοντρόλ” απο εδώ “έξυπνο φωτιστικό” απο εκει και “έξυπνη πρίζα” παραπέρα, σας έχω περικυκλώσει(ναι μόνος μου) και σας βομβαρδίζω με έξυπνες συσκευές. Πάμε λοιπόν να δούμε και το “έξυπνο κουδούνι”.

To Smart Doorbell της Alfawise πιάνει ελάχιστο χώρο έξω απο την πόρτα σας, και με δύο μπαταρίες 18650 μπορεί να διαρκέσει 6 ολόκληρους μήνες.

alfawise L10 battery

Στην κορυφή του έχει μια κάμερα 720p με ευρυγώνιο φακό 166 μοιρών, η οποία με τη βοήθεια του αισθητήρα κίνησης, αντιλαμβάνεται όταν κάποιος πλησιάσει την πόρτα σας, και σας ειδοποιεί στο κινητό σας, μεταφέροντας μέσω βίντεο και τη φατσούλα του επισκέπτη.

- Advertisement -

Έτσι οταν χτυπήσεις το ενσωματωμένο κουδούνι του Alfawise L10, μπορείτε είτε να κάνετε την πάπια, και να επαναλαμβάνετε το “είναι κανείς εδώ” σαν ηχώ οταν το λέει ο επισκέπτης, είτε φυσικά να ανοίξετε αν είναι ο ντιλιβεράς.

alfawise L10 remote access

Αν θέλετε απλά να τους γειώσετε ευγενικά, χωρίς να βάλετε παντελόνι, το Alfawise L10 έχει ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο, οπότε μπορείτε να συνομιλήσετε με τον απ’εξω, λες και μένετε σε καμια βίλα 800 τμ στην Εκάλη.

Το Alfawise L10 δεν έχει IP rating, οπότε δεν μπορείτε να το αφήσετε εκτεθειμένο να το δέρνει ο καιρός, απο την άλλη όμως έχει και νυχτερινή όραση με εμβέλεια 10 μέτρα για να βλέπετε όποιον σουλατσάρει έξω από το σπίτι σας, ότι ώρα και αν είναι.

Φυσικά το καλύτερο απο ολα είναι πως ολα τα παραπάνω τα κάνετε ακόμα και οταν δεν είστε σπίτι, οπότε μπορείτε να απαντήσετε στον ταχυδρόμο ακόμα και απο τη δουλειά σας κάνοντας τους πάντες να νομίζουν ότι είστε σπίτι ακόμα και αν δεν είστε. Μιλάμε για κομπίνα, όχι αστεία.

Και ολα αυτά αγαπητέ αναγνώστη μπορείς να το καταφέρεις απλά πληρώνοντας τα 34 ευρωπουλάκια που κοστίζει το έξυπνο κουδούνι της Alfawise στην προσφορά του Gearbest, συν 4€ για τα έξοδα μέσω Priority Line, για να μη σας δαγκώσει το τελωνείο.

Αποκτήστε το Alfawise L10 στα 34€ απο το Gearbest

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!