Ένα πραγματικό πολυεργαλείο για το αυτοκίνητό σας, αφού εδώ έχουμε φορτιστή, FM Transmitter, και Kit ανοιχτής ακρόασης σε ένα, με μόλις 11,7€

Ξεκινώντας απο τον φορτιστή, θα βρείτε τρείς εξόδους, δύο USB και μια USB Type-C με την μια εκ των USB και την Type-C να υποστηρίζουν μέχρι και Quick Charge 4.0 στα 9V3A.

To Trasmitter λειτουργεί σε ολο το εύρος των FM 87.5-108Mhz, και μπορεί να εκπέμψει σήμα μέχρι και σε 5 μέτρα απόσταση. Πάνω στη συσκευή θα βρείτε τόσο MicroSD, όσο και USB για να μπορέσετε να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια απο κάρτες και USB Stick στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σας.

Επίσης μπορείτε να συνδέσετε το κινητό σας ,μέσω του Bluetooth 5.0 στο Car kit της Baseus, και να μεταφέρετε μουσική και κλήσεις απευθείας στα ηχεία του οχήματος σας, ενώ πάνω στον φορτιστή υπάρχει και μεγάλο κουμπί για να απαντήσετε σε εισερχόμενες κλήσεις.

Τέλος, το πολυεργαλείο της προσφοράς μπορεί να τσεκάρει και την υγεία της μπαταρίας σας, και να σας ειδοποιήσει λίγο πριν σας αφήσει χρόνους. ΤΙ άλλο να κάνει;

Αποκτήστε τον φορτιστή αυτοκινήτου Baseus Q.C. 4.0 | FM Transmitter | Bluetooth Car Kit

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments