Αν ρωτήσετε 100 άτομα, το αν βρίσκουν καλή ιδέα να πάρετε μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με 3 κεφαλές, με μόλις 5.5€, οι 99 θα απαντήσουν “πόσο κακή να είναι;”. Υπάρχει και ο άλλος που θα σας πεί οτι πιθανότατα θα σας πιάσει ηλεκτροσόκ κατα τη χρήση, παραβλέποντας οτι δουλεύει με μπαταρίες.

Τα ίδια με την πλειοψηφία θα σας πω και εγώ, αφού παρά τις όποιες δεύτερες σκέψεις μπορώ να έχω, μιλάμε για βούρτσα με 3 κεφαλές και συνολικό κόστος 4.5€, οπότε θα τους συγχωρέσετε πολλά.

Η αλήθεια είναι βέβαια, οτι δεν έχει και κάτι κολάσιμα αρνητικό, αφού και αδιάβροχη είναι, και 23.000 δονήσεις ανα λεπτό δίνει το μοτέρ της, και η μία AAA μπαταρία της χαρίζει πάνω από 3 μήνες αυτονομία.

Η Monclique Seago SG-C6 είναι διαθέσιμη σε 3 χρωματάκια, ρόζ, γαλάζια και σκούρα μπλε, αλλά εδώ θα βρείτε μόνο τη σκούρα μπλε, ενώ η τρίχες της κεφαλής, είναι της Dupont, κάτι που προσωπικά με γεμίζει ερωτηματικά, αφού η μόνη Dupont που ξέρω, φτιάχνει φυτοφάρμακα!

Monclique Seago SG-C6 Sonic Electric Toothbrush IPX7 2

Οπως και να έχει, στο Flash Sale του Gearbest, χρειάζεστε μόλις 4.5€ για να την αποκτήσετε, και αυτή, και τρεις κεφαλές, οπότε ακόμα και απορίες να έχετε, είναι πάρα πολύ φτηνό να σας λυθούν.

Αποκτήστε την Monclique Seago SG-C6 Sonic Electric Toothbrush με 4.51€

Στο Flash Sale του Gearbest

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για