Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Mini PC - TV Boxes Flowfon F1 Android TV Box. Και 4GB RAM και Android 9.0 και...

Flowfon F1 Android TV Box. Και 4GB RAM και Android 9.0 και Dual Band WiFi και SPDIF με 33€!

-

- Advertisement -

Συνήθως στην αναζήτηση ενός Android TV Box, ή μειώνετε τις απαιτήσεις σας, ή ανεβάζετε το Budget. Το FlowFon F1 είναι μια περίεργη περίπτωση που σας επιτρέπει να κρατήσετε τις απαιτήσεις ψηλά, χωρίς να βάλετε το χέρι βαθιά στη τσέπη.

To TV Box της Flowfon έχει διαστάσεις 9,5 x 9,5 x 2 εκατοστά, οπότε θα χωρέσει με άνεση κάπου διπλα στην τηλεόραση σας.

Στη πρόσοψη του έχει μια μικρή οθόνη που σας προβάλει τις απολύτως απαραίτητες πληροφορίες, ενώ περιμετρικά θα βρείτε μπόλικες θύρες, αφού το TV Box είναι εξοπλισμένο με 1x USB 2.0, 1x USB 3.0, Card Reader, 100mb LAN, HDMI Out, SPDIF, AV Port, IR Port και τη θύρα DC για το ρεύμα.

Εξίσου..γεμάτο ειναι και το εσωτερικό του, εκει που θα βρείτε το Alwinner H6 SoC με την Mali T720 GPU και 4GB RAM/32GB ROM.

- Advertisement -

Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να τρέξει με άνεση σχεδόν τα πάντα που έχετε σκοπό να αναπαράγετε σε ένα Box των 30€, ενώ και το Streaming είναι εύκολη υποθεση, αφου εκτός απο την θύρα Ethernet θα βρείτε και Dual Band WiFi 2.4+5.8Ghz.

Το λογισμικό του Flowfon F1 βασίζεται στο Android 9.0, ενώ στο πακέτο θα βρείτε το Box, το τροφοδοτικό του, και ένα απλό τηλεχειριστήριο(οχι air mouse) του οποίου οι μπαταρίες δεν περιέχονται.

Το καλύτερο απο ολα ομως, είναι οτι το F1 κοστίζει μόλις 33€ με την τιμή αυτή να είναι η τελική μαζί με την αποστολή μέσω Priority Line, αρκεί να το βάλετε στο καλάθι, και να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GBCNFWF1 (αφου αφαιρέσετε φυσικά το Shipping Guarantee).

Όσοι ψάχνετε ένα φτηνό αλλα όχι φτηνιάρικο TV Box, νομίζω οτι το βρήκατε!

Αποκτήστε το FlowFon F1 απο το Gearbest

στα 33€ με κουπόνι GBCNFWF1

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!