Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Tablets Teclast F6 Pro: Ένα εξαιρετικό, περιστρεφόμενο Laptop δικό σας μόνο με 363€!

Teclast F6 Pro: Ένα εξαιρετικό, περιστρεφόμενο Laptop δικό σας μόνο με 363€!

-

- Advertisement -

Αγαπητέ αναγνώστη, είπαμε καλή χρονιά; Αν δεν είπαμε.. καλή χρονιά.

Το Gearbest προσπαθεί να κάνει τη χρονιά ακόμα καλύτερη, προσφέροντας ένα εξαιρετικό UltraBook, σε πραγματικά πολύ καλή τιμή, αρκεί να κινηθείτε λιιιγο γρήγορα.

Το Teclast F6 Pro είναι ένα λεπτό, και κατασκευασμένο απο κράμα αλουμινίου υπερφορητό Laptop, με βάρος μόλις 1.3 κιλα,  το οποίο τη στιγμή που μιλάμε, και για όσο αντέξουν τα κομμάτια της προσφοράς, μπορείτε να αποκτήσετε με 363€. Τι θα πάρετε όμως;

Αρχικά, μια Full HD οθόνη αφής, 13.3″, με αναλογία 16:9, τεχνολογίας IPS, η οποία μπορεί να περιστραφεί μέχρι και 360 μοίρες, δίνοντας σας τη δυνατότητα να κρατήσετε το Teclast F6 Pro, σαν ένα Tablet. Μέγαλο, με κουμπιά στην «πλάτη», αλλα Tablet.

Στο εσωτερικό του υπάρχει ο έβδομης γενιάς Intel Core m3-7Y30, ότι καλύτερο δηλαδή θα μπορούσατε να περιμένετε σε αυτή την κατηγορία τιμής, την Intel HD Graphics 615 GPU, και 8GB DDR3 RAM.

Μην κάνοντας καμία υποχώρηση, η Teclast, πρόσθεσε στο F6 Pro και M2 SSD δίσκο, χωρητικότητα 128GB, ο οποίος βάζει και αυτός το χεράκι του, για την πολύ Smooth εμπειρία χρήσης της συσκευής στις περισσότερες των περιπτώσεων.

To F6 Pro έχει Dual Band WiFi, Bluetooth 4.2, δύο θύρες USB 3.0, και μία USB Type-C, ενώ δε λείπουν ο Card reader, η θύρα των ακουστικών ,και το HDMI Out.

Τα δεδομένα σας ασφαλίζονται και βιομετρικά, αφου στην πάνω αριστερή γωνία του Touchpad θα βρείτε και ένα Fingerprint Scanner, που προσθέτει ακόμα ένα επίπεδο ασφάλειας στο Ultrabook της Teclast.

To Teclast F6 Pro, έρχεται με τα Windows 10 προεγκατεστημένα στα Αγγλικά, δίνοντας σας φυσικά τη δυνατότητα να κατεβάσετε την Ελληνική γλώσσα μέσω του Windows Update.

Απο σήμερα, που ξεκινάει η προσφορά, οι πρώτοι 100, θα το κάνουν δικό τους με μόλις 363€. Οι επόμενοι 100 θα δώσουν 15€ παραπάνω και θα το πάρουν με 379€.

Οι πρώτοι 50 μάλιστα θα πάρουν και official Accesories της Teclast, αξίας $50!

Απο εκει και πέρα, και μέχρι το τέλος της προσφοράς στις 15 Ιανουαρίου θα μπορείτε να το αποκτήσετε με 416€ η οποία και πάλι δεν είναι άσχημη τιμή, αλλα 363€ δεν είναι.

Στο ζουμί τώρα. Αξίζει; Θα σας το πω απλά. Όσοι ψάχνετε για laptop, και δε σας πειράζουν οι 13.3″, και φυσικά η αναμονή, ΤΡΕΧΕΤΕ να το πάρετε όσο είναι στα 363€. Για αυτά τα χαρακτηριστικά, η τιμή είναι ληστεία.

Παρότι οπως έχουμε πει, το Gearbest θα καλύψει τα έξοδα του τελωνείου για τις αγορές σας με Registered Airmail, το Teclast F6 Pro ζυγίζει πάνω απο 2 κιλά, που σημαίνει οτι έχετε τη δυνατότητα αγοράς με Priority Mail(στοιχίζει 20€) Τι σας προτείνω; Priority 100%. Δίνετε το 20αρικο και έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Αποκτήστε το Teclast F6 Pro με 363€ απο το Gearbest

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!