Τετάρτη, Οκτώβριος 16, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Wearables Kospet Prime 4G: Το απίστευτο Smartwatch με την τεράστια μπαταρία που θα...

Kospet Prime 4G: Το απίστευτο Smartwatch με την τεράστια μπαταρία που θα κάνει το κινητό σας στην άκρη.

-

- Advertisement -

Υπάρχουν πολλά Smartwatches εκει έξω, που πολύ θα ηθελαν να αντικαταστήσουν το κινητό σας, αλλα το μόνο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μπορεί να το κάνει, είναι το Kospet Prime!

To νέο ρολόι της Kospet έρχεται με IPS οθόνη 1.6″ με ανάλυση 400×400 και μικρό βάρος για τα χαρακτηριστικά του αφου φτάνει μόλις τα 83 γραμμάρια.

Μπροστά, εκτός απο την χορταστική οθόνη, θα βρείτε και μια κάμερα 5.0MP η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βιντεοκλήσεις, ή για να ξεκλειδώνετε το ρολόι με το πρόσωπο σας, κάτι που ανεβάζει την ασφάλεια των δεδομένων σας στο ρολόι κατακόρυφα.

Kospet Prime 4G Android 7.1 Smartphone Screen

Μάλιστα το Kospet Prime, έρχεται με ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπαταρία 1260mAh που είναι με άνεση οτι μεγαλύτερο έχουμε δεί σε ρολόι, που του χαρίζει αυτονομία 4 ημερών σε καθημερινή χρήση, που σημαίνει οτι ακόμα και να το ξεζουμίσετε, το διήμερο το έχετε σχετικά άνετα.

- Advertisement -

Κινητήρια δύναμη του Prime, είναι ο Mediatek MTK6739 στα 1.25Ghz με 3GB RAM και 32GB ROM, που του επιτρέπουν να τρέχει την customized έκδοση του Android 7.1 που θα βρείτε στο εσωτερικό του, νεράκι.

Kospet Prime 4G Android 7.1 Smartphone battery

Και απο συνδεσιμότητα πάντως δε θα μείνετε παραπονεμένοι, αφού το Kospet Prime παίρνει SIM για σύνδεση 4G(με B20 υποστηριζόμενη) , έχει Dual Band WiFi, Bluetooth 4.0, GPS με Glonass, με τη φόρτιση να γίνεται μέσω ειδικής βάσης.

Φυσικά με ολα αυτά τα κομφόρ, το Prime δε θα μπορούσε παρα να προσφέρει καταγραφή 9 διαφορετικών αθλημάτων.

Οπως είπαμε, το Smartwatch της Kospet τρέχει μια ειδική έκδοση του Android 7.1, με Google Play, και ειδική ρύθμιση για να κάνει Scaling τις third party εφαρμογές στην στρογγυλή οθόνη του Prime, και αρκετά Watchfaces διαθέσιμα.

Kospet Prime 4G Android 7.1 Smartphone software

Αν θέλετε μπορείτε να το συνδέσετε και με το κινητό σας για να το χρησιμοποιείται σαν επέκταση του, και όχι ανεξάρτητα, αλλα το WiiWatch 2.0 που ειναι η εφαρμογή που χρησιμοποιεί η Kospet δεν αφήνει και πολλά περιθώρια να ελπίζετε σε σύνδεση της προκοπής.

Απο την άλλη η αλήθεια ειναι οτι το Kospet Prime 4G μπορεί να σταθεί μια χαρά και μόνο του.

Kospet Prime 4G Android 7.1 Smartphone music player

Μεγάλη οθόνη, ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπαταρία, Android 7.1 με Google Play, 4G, WiFi, GPS, 2 κάμερες, η μία για Face Unlock, και μια απίστευτη τιμή , αφού μπορείτε να το αποκτήσετε μόλις με 137€ στο Presale του Gearbest.

Εδώ μιλάμε για ένα θαυματουργό και πολύ ισχυρό μηχάνημα στον καρπό σας!

Αποκτήστε το Kospet Prime 4G στα 137€ απο το Gearbest

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!