Νικητής
Το πιο εύκολο δώρο της καριέρας του κέρδισε ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ Asterios Sam  στον διαγωνισμό για τις Αγγελίες, επιβεβαιώνοντας τον νόμο των πιθανοτήτων, αφού οι μισές απο τις 10 όλες και όλες τις αγγελίες, ήταν δικές του 😉

Ευχαριστούμε πολύ για τις όχι συμμετοχές σας , και μη ανησυχείτε έρχεται και άλλος διαγωνισμός καπάκι , ενώ τρέχει και ο διαγωνισμός για τις αγορές σας απο το Banggood

Διαγωνισμός Angroid.gr : Ψώνισε τον Νοέμβριο απο το Banggood, ΠΑΡΕ ΔΩΡΑ!!

Βασικά καλησπέρα σας.

Εδώ στο Angroid.gr δεν καθόμαστε ποτέ ήσυχοι γιατί το καλό είναι εχθρός του καλύτερου, το πρωινό πουλί πιάνει το σκουλίκι,  καλλιο πέντε και στο χέρι παρα δέκα και καρτέρι , και σ’ αγαπώ Κυρά να κλάνεις, αλλά μην το παρακάνεις.

Την ιδέα με τις αγγελίες την είχα και παλιότερα, χωρίς να δώσω ιδιαίτερη βαρύτητα, αυτή τη φορά ομως θα την σπρώξουμε αγαπητοί αναγνώστες, γιατί θεωρούμε πως μπορεί να γίνει ένα πολύ χρησιμο κομμάτι του Site, που ασχολείται με κινητά, gadgets, αγορές και..παροιμίες.

Έτσι το ανανεωμένο κομμάτι των Αγγελιών είναι ξανα ενεργό, με τις προσθήκες να γίνονται σιγά σιγά στον τομέα των επιλογών και της χρηστικότητας τους, ανάλογα με το προς τα που θα κινηθεί το θέμα.

Δείτε τις Αγγελίες στο Angroid.gr

Δυστυχώς για λόγους ασφαλείας δεν υπάρχει τρόπος να βάλετε αγγελία χωρίς να δημιουργήσετε πρώτα λογαριασμό, αλλά πολύ σύντομα θα το απλοποιήσουμε και αυτό με Social Login Options.

Στο ζήτημα που καίει τώρα, για να σας παρακινήσουμε λίγο απο την πλευρά μας, στο τέλος κάθε μήνα, όλες οι ενεργές αγγελίες, θα μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίζουν δωράκια, με το τέλος του Οκτώβρη να βρίσκει έναν τυχερό που θα έχει προσθέσει την αγγελία του στο Angroid.gr είτε με ένα Mi Band 4, είτε με ένα κουπονάκι από το αξίας 25€.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι ΑΝ έχετε κάτι για πούλημα, να το προσθέσετε στις αγγελίες εδώ, και στο τέλος του μήνα να μπείτε στην κλήρωση. Κάθε αγγελία ειναι και μια συμμετοχή.

Για τον επόμενο μήνα, θα τα πουμε τότε.

Σας ευχαριστώ για μια ακόμα φορά για την προσοχή σας, Σάββατο είναι, ήδη σας ενόχλησα πολύ. Καλη συνέχεια και καλη τύχη 🙂

Δείτε τις Αγγελίες στο Angroid.gr
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments