Τετάρτη, Οκτώβριος 16, 2019
Αρχική Διαγωνισμοί Θες δώρο κάθε μήνα; Βάλε μια Αγγελία!

Θες δώρο κάθε μήνα; Βάλε μια Αγγελία!

-

- Advertisement -

Βασικά καλησπέρα σας.

Εδώ στο Angroid.gr δεν καθόμαστε ποτέ ήσυχοι γιατί το καλό είναι εχθρός του καλύτερου, το πρωινό πουλί πιάνει το σκουλίκι,  καλλιο πέντε και στο χέρι παρα δέκα και καρτέρι , και σ’ αγαπώ Κυρά να κλάνεις, αλλά μην το παρακάνεις.

Την ιδέα με τις αγγελίες την είχα και παλιότερα, χωρίς να δώσω ιδιαίτερη βαρύτητα, αυτή τη φορά ομως θα την σπρώξουμε αγαπητοί αναγνώστες, γιατί θεωρούμε πως μπορεί να γίνει ένα πολύ χρησιμο κομμάτι του Site, που ασχολείται με κινητά, gadgets, αγορές και..παροιμίες.

Έτσι το ανανεωμένο κομμάτι των Αγγελιών είναι ξανα ενεργό, με τις προσθήκες να γίνονται σιγά σιγά στον τομέα των επιλογών και της χρηστικότητας τους, ανάλογα με το προς τα που θα κινηθεί το θέμα.

Δείτε τις Αγγελίες στο Angroid.gr

- Advertisement -

Δυστυχώς για λόγους ασφαλείας δεν υπάρχει τρόπος να βάλετε αγγελία χωρίς να δημιουργήσετε πρώτα λογαριασμό, αλλά πολύ σύντομα θα το απλοποιήσουμε και αυτό με Social Login Options.

Στο ζήτημα που καίει τώρα, για να σας παρακινήσουμε λίγο απο την πλευρά μας, στο τέλος κάθε μήνα, όλες οι ενεργές αγγελίες, θα μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίζουν δωράκια, με το τέλος του Οκτώβρη να βρίσκει έναν τυχερό που θα έχει προσθέσει την αγγελία του στο Angroid.gr είτε με ένα Xiaomi Mi Band 4, είτε με ένα κουπονάκι από το Gearbest αξίας 25€.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι ΑΝ έχετε κάτι για πούλημα, να το προσθέσετε στις αγγελίες εδώ, και στο τέλος του μήνα να μπείτε στην κλήρωση. Κάθε αγγελία ειναι και μια συμμετοχή.

Για τον επόμενο μήνα, θα τα πουμε τότε.

Σας ευχαριστώ για μια ακόμα φορά για την προσοχή σας, Σάββατο είναι, ήδη σας ενόχλησα πολύ. Καλη συνέχεια και καλη τύχη 🙂

Δείτε τις Αγγελίες στο Angroid.gr

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!