Τα καλύτερα κινέζικα κινητά με περίπου 150€

59
Back
Επόμενο

Εισαγωγή

Η αλήθεια είναι πως παρόλο που στην αγορά της κίνας μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές ευκαιρίες και πολύ καλές συσκευές σε απίστευτες τιμές.

Οταν το πόσο ομως αγοράς αγγίζει την μεσαία κατηγορία των εγχώριων συσκευών, τότε για πολλούς λόγους δεν αξίζει να μπείτε σε διαδικασία αναμονής, αλλα και τον κίνδυνο του να παραλάβετε μια ελατωμματική συσκευή, κάτι που θα προσθέσει και άλλη αναμονή, ενώ υπάρχει και το θέμα της εγγύησης που δυστυχώς είναι το μεγαλύτερο αγκάθι.

Στην κατηγορία μέχρι 200€ όμως οι συσκευές απο Κίνα παίζουν μονότερμα, για αυτό ας δούμε τι μπορείτε να αποκτήσετε ξοδεύοντας ένα ποσό περίπου στα 150€!

Πριν συνεχίσετε παρακάτω, αν δεν έχετε ξαναγοράσει συσκευή απο το εξωτερικό μπορείτε να περάσετε πρώτα μια βόλτα απο τον οδηγό αγοράς μέσω Κινέζικων καταστημάτων , Επίσης το τελωνείο τους τελευταίους μήνες είναι σχεδόν σίγουρα, αν πάτε στα τυφλά, οπότε καλό θα είναι να διαβάσετε το παρακάτω

Αποστολές απο Κίνα και τελωνείο. Nέα προβλήματα, νέες λύσεις.

Σημείωση: Οι τιμές στον τίτλο κάθε συσκευής αφορούν τη χαμηλότερη τιμή απο τα καταστήματα που υπάρχουν στο τέλος της κάθε μιας την εποχή που ανανεώνεται ο οδηγός.

Back
Επόμενο