Δεν είναι και λίγο πράγμα να έχει κάνει ένα ρολόι 319 προ-παραγγελίες μέσα σε διάστημα λίγων ωρών που τρέχει η προσφορά του.

Η Zeblaze παρουσιάζει τη δική της προσφορά στα υβριδικά smartwatches, στόχος των οποίων είναι να εκτοξευθεί η αυτονομία τους στα ύψη.

Κι αυτό επιτυγχάνεται όταν συνδυάζετε την απλή λειτουργία του, σαν ένα συμβατικό ρολόι, με την έξυπνη! Με την απλή αντέχει έως και 3 χρόνια, ενώ με την «έξυπνη» έως και 7 συνεχόμενες ημέρες.

Όταν συνδυάσετε και τις δυο λειτουργίες: απλά ξεπερνάτε οποιαδήποτε άλλη πρόταση του ανταγωνισμού!

Το ακόμα καλύτερο είναι ότι μπορείτε να το αποκτήσετε με μόλις 29€ στην προ-παραγγελία του Banggood, με τις πρώτες αποστολές να ξεκινούν στις 30 Αυγούστου.

Το ρολόι της Zeblaze είναι όμορφο στην όψη του, με διάμετρο 45χιλ – οπότε είναι και αρκετά μεγάλο – ενώ διατίθεται σε μαύρο και μπλε χρώμα και δεν ζυγίζει πάνω από 58γραμ.

Πέρα από την υβριδική λειτουργία, ένα σημαντικό προτέρημά του είναι και το γεγονός ότι είναι πλήρως αδιάβροχο, για έως και 50 μέτρα στη θάλασσα.

Από εκεί και πέρα συνδυάζεται με το app της COMFIT που μπορώ να πω ότι είναι ικανοποιητικό για όσο «δουλεύω» το Zeblaze Vibe 3S.

Ό,τι άλλο θα περιμένατε από ένα απλό smartwatch το έχει και το συγκεκριμένο, με ειδοποιήσεις και καταγραφή των αθλητικών σας δραστηριοτήτων (με GPS όταν συνδεθεί με κινητό), ύπνου κτλ.

Μαζί και με μέτρηση καρδιακών παλμών, οι οποίοι φαίνονται στον ειδικό χώρο της οθόνης κάθε μέρα, όλη μέρα.

Για 29€ είναι μια χαρά αγορά, εμφανίσιμο και υβριδικό. Αν δεν το προλάβετε στα 29€, η τιμή του θα πάει στα 34€, αλλά θα το προλάβετε στα 29€, σωστά;

Πολύ καλή πρόταση από την Zeblaze

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments