Όσοι ψάχνετε ένα λαπτοπ με κύριο γνώρισμα τη φορητότητα, τότε κάντε μια στάση εδώ, γιατί το 13άρι Bmax S13 είναι μια πάρα πολύ καλή λύση.

Με μικρές διαστάσεις λόγω της οθόνης 13.3″  και βάρος 1.3 κιλά, το Bmax S13 είναι πολύ βολικό στο κουβάλημα, χωρίς όμως να χάνει πολλά σε επιδόσεις σε σχέση με τον πιο μεγάλο αδελφό του.

Η IPS οθόνη του, παρότι μικρή, έχει Full HD ανάλυση, και στο εσωτερικό του θα βρείτε τον, έβδομης γενιάς, Intel N4000 στα 2.6Ghz, με 8GB DDR4 RAM και έναν 128άρη M.2 2280 SSD δίσκο, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί μέχρι και στο 1TB.

Το πληκτρολόγιο του, στερείτε, αναμενόμενα, το Numpad λόγο μεγέθους, αλλά κατά τα άλλα φαίνεται να έχει σωστές αποστάσεις στα πλήκτρα για εύκολο γράψιμο, και από κάτω του έχει ένα αρκετά μεγάλο touchpad με υποστήριξη Gestures.

Απο πλευράς επιλογών σύνδεσης, θα βρείτε τα πάντα-όλα, με Dual Band WiFi, Bluetooth 5.0, θύρα ακουστικών, 2 x USB 3.0, ένα Card Reader και μια Mini HDMI θύρα. Η μόνη απώλεια εδώ είναι η απουσία μιας USB Type-C θύρας.

Τέλος, έχουμε την μπαταρία 10.000mAh που του χαρίζει περίπου 8 ώρες λειτουργία αν δεν το ζορίσετε, και τα Windows 10 που θα βρείτε προεγκατεστημένα.

Το Bmax S13 είναι σε προσφορά απο το Banggood, και ενώ κανονικά κοστίζει 380€-και καλά-, το κουπόνι BGBX13SS το ρίχνει στα 173€ που περιλαμβάνει και το Priority Line, οπότε έχουμε και καλό πράμα, και φτηνό!

Αποκτήστε το Bmax S13 Laptop 13.3-inch στα 173€

Με κουπόνι BGBX13SS
3.7 6 votes
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments