Ήταν καλοκαίρι του 2019 όταν παρουσιάζαμε ένα laptop με ικανοποιητικές επιδόσεις, σούπερ φορητό και με τιμή κοντά στα 300€. ΄

Ήταν το BMAX Y11.

Μερικούς μήνες αργότερα, το Y11 «μεγάλωσε» σε ίντσες οθόνης και προσφέρει ακόμα καλύτερες επιδόσεις, χωρίς να κοστίζει παραπάνω!

H «συνταγή» και εδώ είναι σε γενικές γραμμές ίδια: πανέμορφο μεταλλικό σουλούπι, σε ένα σύνολο με μικρό πάχος και περιστρεφόμενη οθόνη.

Αυτό το τελευταίο, μαζί με την οθόνη αφής που έχει το Y13, επιτρέπουν στο χρήστη να κάνει ό,τι θέλει με το μηχάνημά του! Είτε να το χρησιμοποιήσει ως laptop, είτε ως tablet!

Για τις επιδόσεις του έχουμε τον Intel Gemini Lake επεξεργαστή που συνδυάζεται με Intel UHD 600 κάρτα γραφικών και 8GB DDR4 RAM με 256GB SSD δίσκου.

Όλα ωραία και καλά, αρκεί να ξέρετε ότι το συγκεκριμένο tablet δεν θα το πάρεις για να παίζεις παιχνίδια, αλλά για να σου κάνει τη δουλειά γραφείου.

Στην 13άρα οθόνη IPS LCD με ανάλυση 1920×1080 θα απολαμβάνετε με άνεση και τις αγαπημένες σας ταινίες ή σειρές.

Επιπλέον το Y13 έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο 2 επιπέδων μάλιστα ενώ συνδέεται και στις δυο μπάντες του WiFi.

Έχει BT5.0 και επιπλέον θέση για έναν ακόμα SSD δίσκο αν τον χρειάζεστε! Το σύστημα ήχου του η BMAX το ονομάζει «Magic Sound System» και μας υπόσχεται αξιόλογη απόδοση και σ’ αυτόν τον τομέα.

Στο κομμάτι της μπαταρίας μας έχει 5000mAh αλλά με τον όχι ενεργοβόρο επεξεργαστή, μπορεί και δίνει αυτονομία έως 8 ώρες στο tablet!

Το Y13 έχει θύρα ακουστικών, δυο Type-C θύρες, αλλά και θύρα για MicroSD κάρτες.

Είναι απίστευτα όμορφο, απίστευτα βολικό και απίστευτα οικονομικό, μιας και με το κουπόνι BGMPB2020 θα το κάνετε δικό σας με 286€ τελική τιμή!

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ!!!! Μια εξαιρετική ευκαιρία, όταν πριν λίγο καιρό κόστιζε πάνω από 315€!!! Η απόστολή είναι από Τσεχία (Ship From CZ).

ΠΡΟΛΑΒΑΤΕΕΕΕΕΕ!

Αποκτήστε το BMAX Y13 με 286€ από το Banggood

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για