€26,70 Απόκτησε το
Flash Sale

BALDR – Νέος μετεωρολογικός σταθμός με 3 εξωτερικούς αισθητήρες στα 26,7€!

0

Σήμερα, πουρνό πουρνό κιόλας, σας έχουμε έναν πολυλειτουργικό μετεωρολογικό σταθμό, ο οποίος ξεχωρίζει με τις εκτενείς λειτουργίες του και την ακρίβεια των μετρήσεων του. Και ναι… και με την πολύ καλή τιμούλα του.

Πρώτα απ’ όλα, το όργανο διαθέτει εμφάνιση της θερμοκρασίας και της υγρασίας τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Η εσωτερική θερμοκρασία κυμαίνεται από -10℃ έως 50℃, ενώ η εξωτερική (αναφερόμενη στον αισθητήρα) από -40℃ έως 60℃. Η υγρασία για και τις δύο ζώνες κυμαίνεται από 1% έως 99%.

Ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η καταγραφή των μέγιστων και ελάχιστων τιμών της θερμοκρασίας και υγρασίας, εσωτερικά και εξωτερικά, με δυνατότητα χειροκίνητης εκκαθάρισης και αυτόματης εκκαθάρισης κάθε μέρα στις 00:00.

Επιπρόσθετα, παρέχει πρόβλεψη καιρού για τις επόμενες 12-24 ώρες με ακρίβεια περίπου 70%, καθώς και πληροφορίες για την ατμοσφαιρική πίεση.

Ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η λειτουργία με επιλογή 12/24 ωρών. Υπάρχει επίσης λειτουργία ξυπνητηριού με συναγερμό αναβολής 5 λεπτών.

Η συσκευή προσφέρει επτά επιλογές γλώσσας: Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Δανία. Επίσης, διαθέτει μια οπτική απεικόνιση των τεσσάρων εποχών μέσω συμβόλων δέντρων.

Μια μοναδική λειτουργία είναι ο εσωτερικός δείκτης άνεσης πέντε επιπέδων, που βοηθά τους χρήστες να καταλάβουν πόσο άνετο είναι το περιβάλλον τους. Παράλληλα, παρέχει υπενθύμιση για τις ώρες ανατολής και δύσης του ηλίου σε 150 πόλεις.

Η συσκευή είναι επίσης εφοδιασμένη με λειτουργία φάσης του φεγγαριού και προειδοποίηση για σημείο παγετού. Υπάρχει ειδοποίηση για υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες εξωτερικά (αναφερόμενες στον αισθητήρα), καθώς και δυνατότητα χειροκίνητης βαθμονόμησης των εσωτερικών τιμών θερμοκρασίας, υγρασίας και πίεσης.

Το κύριο σώμα του μετεωρολογικού σταθμού μπορεί να συνδεθεί με έως και τρεις αισθητήρες (συμπεριλαμβάνονται), παρέχοντας πολυκαναλική ή σταθερή προβολή. Διαθέτει πέντε επίπεδα φωτεινότητας οθόνης, ενώ ο ήχος των κουμπιών μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί.

Τέλος, η συσκευή προειδοποιεί για χαμηλή στάθμη μπαταρίας τόσο στο κύριο μηχάνημα όσο και στον αισθητήρα.

Συνολικά, αυτός ο μετεωρολογικός σταθμός είναι μια εξαιρετικά πρακτική συσκευή για όποιον επιθυμεί να παρακολουθεί τον καιρό και τις συνθήκες του περιβάλλοντος με ακρίβεια. Θα τον βρείτε στο Banggood με την τιμή του να είναι (μαζί με τους 3 αισθητήρες) στα 26,7€!

Κουπόνι: Δεν έχει είναι σε Flash Sale

VIP κουπόνια απο το Banggood
Αν είστε VIP στο Banggood, μπορείτε να πάρετε έξτρα κουπονάκια έκπτωσης ΑΠΟ ΕΔΩ (συνδυάζονται με αυτό που βλέπετε απο πάνω) και να κατεβάσετε την τιμή μερικά ευρώ ακόμα!
Τελευταία ανανέωση:23/11/2023 08:55
-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Πρόσθεσε μια ειδοποίηση για BALDR 3 Sensors Weather Station - €26,70

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo