Μετά τη Viomi V3 που ήταν απλά μια απο τις καλύτερες σκούπες της αγοράς, η Κινέζικη εταιρία, κάνει καμ μπάκ, με τη Viomi SE Pro, η οποία είναι ΕΞΙΣΟΥ εντυπωσιακή με το μεγαλύτερο της αδελφάκι, και ταυτόχρονα ΠΟΛΥ πιο φτηνή.

Η Se Pro είναι σκούπα και σφουγγαρίστρα, με μπαταρία της Samsung 3200mAh, που της επιτρέπει να λειτουργεί για δύο ώρες σερί, ή αλλιώς να καθαρίσει 200m2 πριν χρειαστεί φόρτιση.

Ακόμα και αν μένετε σε κάνα παλάτι πάντως, δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού η Viomi SE Pro υποστηρίζει τόσο Αuto Resume από το σημείο που είχε μείνει, αλλα δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι και 5 διαφορετικών χαρτών, αν μένετε σε σπίτι που είναι σε παραπάνω από έναν όροφο.

Το μοτέρ των 33W της, είναι κατασκευασμένο από την Ιαπωνική Nidec, και γυρνάει στις 1500 στροφές το λεπτό, που της προσφέρει αναρρόφηση 2200Pa!

Στην κορυφή της, θα βρείτε πτυσσόμενη κεφαλή με ενσωματωμένους LDS αισθητήρες, που χαρτογραφούν το χώρο σας, και αποθηκεύοντας στη μνήμη της το πάτωμα σας, ωστε να μπορείτε να τη στέλνετε όπου χρειαστεί για να καθαρίσει.

 

Μέσω της εφαρμογής που τη συνοδεύει, μπορείτε να ορίσετε No-access περιοχές, για να μη μπαίνει σε σημεία που δε θέλετε να σκουπίσει ή να σφουγγαρίσει.

Οι δύο αυτές λειτουργίες γίνονται ταυτόχρονα, αφού η Viomi SE Pro έχει ένα δοχείο 2-in-1 που έχει χώρο και για τα σκουπιδάκια που μαζεύει η σκούπα, και για το νερό σφουγγαρίσματος.

Η ολοκαίνουργια σκούπα της Viomi, μπορεί να γίνει δική σας απο την Ευρωπαϊκή αποθήκη του με 258€ ΤΕΛΙΚΗ τιμή , χρησιμοποιώντας το κουπόνι R5414E1E9C227001, το οποίο λειτουργεί είτε επιλέξετε την Γερμανική, είτε την Πολωνική αποθήκη.

Εδώ αγαπητέ αναγνώστη, έχουμε μια εξαιρετική περίπτωση ρομποτικής σκούπας, με την εγγύηση της Viomi, ΓΕΜΑΤΗ δυνατότητες, και πάρα πολύ καλή τιμή!

Αποκτήστε την Viomi SE Pro στα 258€ απο το Gearbest

Με κουπόνι R5414E1E9C227001 απο την Ευρωπαϊκή αποθήκη του καταστήματος
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments