Σας έχω ξαναπεί στο παρελθόν, οτι στα Presale με μακρινή ημερομηνία αποστολής έχω μια αλλεργία, αλλα εδώ όμως, έχουμε τρελό Deal, και παρότι θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ αναμονή πλέον, δεν το σκέφτεστε καν, η σκούπα τώρα ειναι ΛΗΣΤΕΙΑ

Η Xiaomi G1 είναι μια νέα σκούπα της εταιρίας, με δύναμη αναρρόφησης 2200Pa, οπότε σκουπίζει με άνεση, ενώ έχει και δοχείο νερού 200ml, οπότε αν το θέλετε μπορεί και να σφουγγαρίσει.

Η μπαταρία 2500mAh που έχει στο εσωτερικό της, της επιτρέπει να σκουπίζει επι 90 λεπτά, που σημαίνει εκτός και αν μένετε σε κάνα παλάτι θα το καταφέρει το σπίτι σας, και η φόρτιση γίνεται αυτόματα, αφού όταν η G1 τελειώσει τη δουλειά της, ή μείνει από μπαταρία, επιστρέφει μόνη της στη βάση της.

Αν την συνδέσετε με το Mijia App, μπορείτε να ελέγξετε απομακρυσμένα, να την βάλετε σε πρόγραμμα, ή να δείτε σε ποιο σημείο του σπιτιού σας σκουπίζει αυτή τη στιγμή.

Στο Presale του αγαπητέ αναγνώστη, θα βρεις την Xiaomi G1 με ΜΟΛΙΣ 174€ και ΤΣΑΜΠΑ μεταφορά απο Ευρωπαϊκή αποθήκη, και παρότι θα πρέπει να περιμένετε ένα μήνα σχεδόν για να ξεκινήσουν οι παραγγελίες, αυτή τη φορά θα σας προτείνω αν ψάχνετε ρομποτική σκούπα ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ, και ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.,

Είπαμε, τέλος η αναμονή, οι αποστολές ξεκινούν σε λιγότερο απο τρεις μέρες.

Γιατί Xiaomi σκούπα, με ολα τα κομφόρ που και σκουπίζει και σφουγγαρίζει με 174€ απο Ευρώπη, ΔΕΝ θα ξαναβρείτε.

Την είχαμε βρει παλαιότερα και 160€, ή ίδια είναι, αλλα δυστυχώς ο άλλος πωλητής μας τελείωσε, οπότε ανεβαίνουμε λίγο.

Αποκτήστε την Xiaomi Mijia G1 στα 174€

Απο Πολωνική αποθήκη του Gearbest
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments