Η Mobvoi με τα Ticwatches είναι με διαφορά η πιο οικονομική εναλλακτική για να αποκτήσετε ένα Android Wear Smartwatch, ένα ρολόι δηλαδή πραγματικά έξυπνο, που μπορείτε να φορτώσετε με εφαρμογές από το Google Play Store, και να το συνδέσετε με το Wear App στη συσκευή σας.

Το Ticwatch S2 είναι το τρίτο ρολόι της εταιρίας που βγάζει σε προσφορά πρόσφατα το μετά τα Ticwatch Pro και Ticwatch E2 , και έρχεται με μια AMOLED οθόνη 1.39″, με ανάλυση 400 x 400 pixels, και MIL-STD-810G rating, όπως και αντοχή σε νερό μέχρι 5 ατμόσφαιρες, οπότε μπορεί να σας συντροφεύσει και στις απλωτές σας.

Στο εσωτερικό του υπάρχει ο Snapdragon Wear της Qualcomm, που δεν είναι οτι πιο γρήγορο κυκλοφορεί για Smartwatch, αλλα κάνει ικανοποιητικότητα τη δουλειά του, όπως την κάνουν και τα 512MB RAM, που είναι τα μισά απο οτι θα έπρεπε να έχει μια ΚΑΛΗ συσκευή Android Wear, αλλα και με τα 512GB, θα κάνετε μια χαρά δουλειά με λίγη ανοχή στα κολληματάκια.

Άλλωστε μιλάμε για ρολόι 110€.

Θα βρείτε και 4GB διαθέσιμης μνήμης, για να αποθηκεύσετε εφαρμογές και τραγούδια, ενώ στην πλάτη του Ticwatch S2 θα βρείτε και έναν αισθητήρα ανάγνωσης καρδιακών παλμών, με το S2 να είναι εξοπλισμένο και με μικρόφωνο, όχι για κλήσεις φυσικά, αλλα για να μπορείτε να χρησιμοποιείται την φωνητική πληκτρολόγηση και τον Google Assistant.

Η σύνδεση με το κινητό σας γίνεται μέσω Bluetooth 4.1, ενώ δεν του λείπουν GPS και WiFi. Απο την άλλη, του λείπει το NFC, κάτι που είναι ίσως το μεγαλύτερο ψεγάδι του, για όσους χρησιμοποιείται ανέπαφες πληρωμές

Στην τρέχουσα προσφορά του Gearbest, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι Z50B72DC0A627001 που κατεβάζει το Ticwatch S2 στα 116€ με δωρεάν μεταφορικά απο την Αγγλική αποθήκη του Gearbest!

Ακόμα ένα εξαιρετικό σημείο εισόδου στον κόσμο του Android Wear απο την Mobvoi.

Αποκτήστε το Ticwatch S2 στα 110€ απο το Gearbest

Σε Flash Sale απο την Αγγλική αποθήκη
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments