Welock Touch41 Smart Lock Review: Πανεύκολη στην εγκατάσταση. Πανεύκολη στη χρήση.

Την εγκαθιστάς με μια βίδα όλη και όλη, και μπορεί υπο προυποθέσεις να σε ΣΩΣΕΙ, αν έχεις μια πόρτα που έχουν πολλοί πρόσβαση. Και ευκολία, και έλεγχος!
€143,20 Απόκτησε το
SECBR20

Λίγα πράγματα είναι πιο εύκολα στη ζωή, απο το να αλλάξετε τον αφαλό της πόρτα σας, με έναν έξυπνο, και λίγα πράγματα, ΤΟΣΟ εύκολα, μπορούν να κάνουν τη ζωή σας ΤΟΣΟ πιο εύκολη.

Η Welock Touch 41 είναι μια ηλεκτρονική κλειδαριά, η οποία αντικαθιστά μόνο τον αφαλό στην πόρτα σας, οπότε μπορείτε να κρατήσετε όλη την υπόλοιπη κλειδαριά ανέπαφη, που σημαίνει ότι δε θα χρειαστεί να μπλέξετε ούτε με περίεργες μετρήσεις, ούτε με τρύπες, ούτε με τίποτα.

Η εγκατάσταση, είναι πραγματικά ζήτημα λεπτών, αφού το μόνο που σας χωρίζει απο την αλλαγή του αφαλού στην πόρτα σας, είναι ΜΙΑ βίδα.

Ταιριάζει σε πόρτες Ευρωπαϊκού τύπου, με πάχος απο 55 -100 χιλιοστά, οπότε πρακτικά θα δυσκολευτείτε να βρείτε πόρτα στην Ελλάδα που να ΜΗΝ ταιριάζει.

Είναι πολύ στιβαρή κατασκευή, τόσο ο αφαλός, όσο και ο ατσάλινος άξονας που ανοιγοκλείνει την κλειδαριά, οπότε παρότι συνεχίζω να έχω ένα μικρό φόβο για να βάλω μια τέτοια κλειδαριά σε ένα σπίτι που αυτή θα είναι η μοναδική που θα χρειάζεται κάποιος να παραβιάσει για να μπει στο σπίτι, αν μένετε σε κάποια πολυκατοικία, ή σε οποιοδήποτε σπίτι με έξτρα εξώπορτα, τότε θα σας την πρότεινα άφοβα, με βάση τη κατασκευή της.

Στην εξωτερική της πλευρά, έχει μια μικρή οθόνη OLED, η οποία σας δείχνει το επίπεδο της μπαταρίας και την ημερομηνία. όπως και ένα μεγάλο Fingeprint Scanner, που είναι ένας απο τους τρόπους να ξεκλειδώνετε την πόρτα!

Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων, μπορεί να “θυμάται” μέχρι 100 αποτυπώματα, τα 3 εξ ‘αυτών με δικαιώματα διαχειριστή , αλλα φυσικά όσα λιγότερα έχετε προσθέσει, τόσο ελαχιστοποιούνται η πιθανότητες λάθος ανάγνωσης, οι οποίες είναι έτσι και αλλιώς μηδαμινές βέβαια.

Εκτός απο το αποτύπωμά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε RFID κάρτες για να ανοίξετε την πόρτα σας, και 3 τέτοιες καρτούλες θα βρείτε στη συσκευασία, με την κλειδαριά της Welock να μπορεί να θυμάται μέχρι και 20 διαφορετικές κάρτες, οπότε αν τη θέλετε για το γραφείο είναι ότι πρέπει.

Η Welock έχει και τη δική της εφαρμογή, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε διάφορες λεπτομέρειες, αλλα και να κλειδώσετε/ξεκλειδώσετε την πόρτα με το κινητό σας.

Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να δείτε ένα ολοκληρωμένο ιστορικό για το ποιος και πότε ξεκλείδωσε την πόρτα, ενώ μπορείτε να ορίσετε περιορισμένο διάστημα που η RFID κάρτες θα λειτουργούν, κάτι ΤΡΟΜΕΡΑ χρήσιμο. Μπορεί αν θέλετε δηλαδή να επιτρέψετε σε μια καρτούλα RFID για 24 ώρες μόνο, και μετά να χάνει την πρόσβαση στο ξεκλείδωμα της πόρτας.

Αν θέλετε, όλα αυτά μπορούν να γίνουν και απο απόσταση, αλλα για αυτή τη δουλειά θα χρειαστείτε την έκδοση με το WiFi box, την ώρα που μπορείτε να προμηθευτείτε το WiFi Box και ξεχωριστά, αργότερα,  αν το αποφασίσετε, με το κόστος, να μην είναι πολύ μεγάλο, οπότε μπορείτε να πάτε στη σκέτη έκδοση πολύ εύκολα, αν δεν είστε σίγουροι οτι θέλετε απομακρυσμένη πρόσβαση.

Για την τροφοδοσία της κλειδαριάς, θα χρειαστείτε 3 ΑΑΑ μπαταρίες, οι οποίες με μέσω όρο τα 10 ξεκλειδώματα τη μέρα, μπορούν να κρατήσουν για σχεδόν 10 μήνες, με την ειδοποίηση για χαμηλή στάθμη μπαταρίας, να εμφανίζεται τόσο στην μικρή οθόνη πάνω στην κλειδαριά, όσο και στην εφαρμογή, αφού θα σας έρθει και ειδοποίηση.

Σε περίπτωση που τα παραβλέψετε, και κλειδωθείτε απ’ έξω, μπορείτε να τροφοδοτήσετε τη κλειδαριά με Powerbank για να ανοίξει, και μετά να αλλάξετε τις μπαταρίες.

Η Welock Touch41 έχει προστασία απο υπέρταση, και αντέχει μέχρι 30.000V για να μην την ανοίξουν με αυτό το κόλπο, όταν κλειδωθεί γυρίζει ελεύθερα το εξωτερικό, για να μην μπορέσουν να τη σπάσουν, και σας κλειδώσουν απ’ έξω. Έχει IP65 rating, που σημαίνει οτι αντέχει το νερό, αλλα δε πρέπει να την έχετε μόνιμα εκτεθειμένη στη βροχή. Πρέπει να είναι σκεπασμένη η πόρτα σας απο πάνω.

Συνολικά, η Welock Touch41 είναι μια εξαιρετική λύση, υπο προυποθέσεις. Αν το θέλετε για την πόρτα του σπιτιού σας, είναι όλα θέμα χρήσης, αφού το κόστος της, μπορεί να μη δικαιολογείτε απο τη χρήση σας, αλλα σε περίπτωση που την θέλετε για μια πόρτα γραφείου ή αποθήκης, που θέλετε να ξέρετε ανα πάσα στιγμή ποιος μπήκε και πότε, τότε όχι απλά θα βγάλει εύκολα τα λεφτά της, αλλα η ευκολία εγκατάστασης και χρήσης, νομίζω την καθιστούν ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΗ, για αυτό που σας προσφέρει.

Τόσο την Welock Touch41, όσο και όλες τις έξυπνες κλειδαριές της Welock, μπορείτε να τις βρείτε στο επίσημο κατάστημα της εταιρίας, το οποίο στέλνει δωρεάν, απο Ευρώπη, και σας προσφέρει και 2 χρόνια δωρεάν αντικατάσταση και LIFETIME εγγύηση για την κλειδαριά σας.

Η Welock Touch41 κοστίζει κανονικά 180€, αλλα εκμεταλλευόμενοι το κουπονάκι που ακολουθεί, μπορείτε να την πάρετε απο 143.2€ τελική τιμή!

Κουπόνι : SECBR20

Μπορείτε να βρείτε την ίδια κλειδαριά, αλλα με κλείδωμα μέσω Passcode,με 132.8€!

Κουπόνι : PCB20

Τέλος χρησιμοποιώντας το κουπονάκι που ακολουθεί, μπορείτε να αποκτήσετε και το WiFi Box για απομακρυσμένη πρόσβαση με 53.1€

Κουπόνι : WELK10

Welock Smart Wifi Box Gateway
53,10
Welock Electronic Smart Door Lock PCB41
132,80
Welock Touch41 Smart Lock
143,20
Τελευταία ανανέωση:21/09/2022 10:59
Welock Touch41 Smart Lock Review: Πανεύκολη στην εγκατάσταση. Πανεύκολη στη χρήση.
Welock Touch41 Smart Lock Review: Πανεύκολη στην εγκατάσταση. Πανεύκολη στη χρήση.
€143,20
-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo