Inputting+ : Προσθέστε δυνατότητα για Undo, Redo, Find και Replace στα κείμενα σας

0

Η συγγραφή μεγάλων κειμένων έχει βελτιωθεί αισθητά τα τελευταία χρόνια στο Android, με το μεγαλύτερο κομμάτι της βελτίωσης, να πιστώνετε στα third party πληκτρολόγια, τα οποία βρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους να καινοτομήσουν στην πληκτρολόγηση με οθόνες αφής.

Το Inputting+ είναι μια εφαρμογή που προσφέρει πάρα πολλά στην ευκολότερη διαχείριση μεγάλων κειμένων απο το Android, αφού προσθέτει τη δυνατότητα για Redo, Undo, αναζήτηση και αντικατάσταση λέξεων και γραμμάτων.

Κάθε φορά που εμφανίζεται το πληκτρολόγιο σας, το συνοδεύει και το εικονίδιο του Inputting+ το οποίο σας δίνει πρόσβαση στις παραπάνω ενέργειες.

inputting+ Android app

Η εφαρμογή επίσης κρατάει αρχείο των τελευταίων κειμένων σας, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο τις δύσκολες ώρες. Και όσοι έχετε χάσει κανα σεντόνι που γράφατε σε κάποιο forum απο Force close του Browser, μπορείτε να καταλάβετε τι θα πεί δύσκολη ώρα.

Ευτυχώς η εφαρμογή έχει πλήρη διαφάνεια όσο αφορά την ασφάλεια των γραπτών σας, αφού απο τη μία δεν ζητάει άδεια για πρόσβαση στο Internet, κάτι που θα έβαζε ψύλλους στα αυτιά μου σε αντίστοιχη περίπτωση, ενώ το Inputting+ δεν loggάρει τα κείμενα των κωδικών σας, παρα μόνο αν το ζητήσετε εσείς απο τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Ακόμα και τότε ή ίδια η εφαρμογή σας προειδοποιεί οτι η ιδέα αυτή δεν είναι και η καλύτερη.

Φυσικά αν το επιθυμείτε μπορείτε να κλειδώσετε το Log των κειμένων σας, με Pin Code, ή με το αποτυπωμά σας, αν η συσκευή σας έχει Fingerprint Scanner.

Το Inputting+ είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν στο Google Play , και παρόλο που στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Google αναφέρονται IAP’s δεν βλέπω κάποια μικροσυναλλαγή εντός της εφαρμογής.

Κατεβάστε το Inputting+ απο το Google Play(Δωρεάν) Κατεβάστε το Inputting+ απο το Google Play(Δωρεάν)
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo