Μικρή άνοδος της αγοράς των Smartphones. Στην κορυφή για μια ακόμη φορά η Samsung

0

Στα αποτελέσματα πωλήσεων για το τρίτο τέταρτο του 2019, η αγορά έδειξε μια μικρή προσπάθεια ανακαμψης, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία, οι 358.3 εκατομμύρια συσκευές που έφυγαν απο τις αποθήκες των εταιριών αποτελεί αύξηση 0.8% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2018.

Παρότι η αύξηση αυτή είναι ελάχιστη, είναι καλό νέο, αφού ειναι η πρώτη φορά εδώ και αρκετό καιρό, που το πρόσημο είναι θετικό.

Κοιτώντας τους κατασκευαστές τώρα, , και Apple παραμένουν στις τρείς πρώτες θέσεις, με την και την να κλεινουν την πεντάδα.

20191109_160955_609

Η Samsung απέσπασε το 21.8% των πωλήσεων με 78.2 εκ. συσκευές , κάτι που είναι μια αύξηση της τάξεως του 8.3€, ενώ η Huawei, παρά τα σημαντικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει, είδε τεράστια αύξηση που άγγιζει το 28.2%, και κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 18.6% και 66εκ συσκευές.

Η τρίτη θέση ανήκει στην Apple, η οποία παρότι πούλησε 46.6 εκ συσκευές, και κατέκτησε το 13% είχε μια μικρή απώλεια 0.6% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι.

Σημαντικό στοιχείο, είναι οτι οσοι ειναι κάτω απο την 5η θέση, οι “υπόλοιποι” δηλαδή είδαν μια πολύ μεγάλη απώλεια της τάξεως του -14,7% κάτι που σημαίνει οτι οι μικρομεσαίες εταιρίες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, τα οποία τουλάχιστον φέτος, αυξήθηκαν αρκετά.

 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo