Η LG παρουσιάζει την εφαρμογή που σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε κλήσεις απ’ευθείας απο το Smartwatch σας.

0

Χθες ξεκίνησε η επίσημη διάθεση του LG Watch Urbane στην αγορά της Αμερικής, και η LG για να γιορτάσει το γεγονός, διέθεσε και μέσω του Google Play, μια νέα πολύ χρήσιμη εφαρμογή, η οποία μεταφέρει τον Dialer της συσκευής σας στην οθόνη του ρολογιού σας.

Μέσω του LG Call, μπορείτε να δείτε το αρχείο κλήσεων της συσκευής σας, αλλα και να καλέσετε οποιοδήποτε αριθμό απο το ρολόι σας, χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε τη συσκευή σας απο την τσέπη.

Φυσικά η κλήση πραγματοποιείται και πάλι μέσω του τηλεφώνου σας, αλλα οπως και να έχει μια γρήγορη ματιά στις τελευταίες κλήσεις και η γρήγορη πραγματοποίησης μιας νέας, είναι καλοδεχούμενα.

Πολύ καλύ δουλειά έχει κάνει η LG και στο UI της εφαρμογής, το οποίο απο τις φωτογραφίες φαίνεται καθαρό και εύχρηστο, ταιριάζοντας γάντι στον υπόλοιπο σχεδιασμό του Android Wear.

Μια βόλτα ομως απο τη σελίδα της εφαρμογής στο Google Play, ίσως σας εκπλήξει, μια που η εφαρμογή έχει κατακεραυνωθεί στις βαθμολογίες, με το μέσο όρο 400 ψήφων αυτή τη στιγμή να είναι 1.5 αστέρι.

Αυτό δεν έχει να κάνει με τις δυνατότητες της εφαρμογής, ή κάποιο σημαντικό Bug, αλλα με το οτι το LG Call είναι συμβατό μόνο με τα Smartwatches της LG, απο τα οποία για την ώρα υποστηρίζεται μόνο το LG Watch Urbane.

 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo