To Project Stream της Google επιτρέπει το Streaming Full HD παιχνιδιών στα 60FPS στον Chrome!

0

Η Google ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία, η οποία για την ώρα λέγεται Project Stream, και ως στόχο έχει να σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε Stream στον Browser σας, ΑΑΑ games σε μεγάλη ανάλυση και μπόλικα FPS.

To πρώτο παιχνίδι που θα μπεί στη δοκιμαστική αρχή της υπηρεσίας θα είναι το Assasin’s Creed Odyssey, το οποίο οι τυχεροί που θα επιλεγουν για το Beta testing, θα έχουν τη δυνατότητα να το παίξουν σε Full HD ανάλυση στα 60FPS, μέσω του Google Chrome.

Στο κείμενο με το οποιο ανακοίνωσαν το Project Stream, οι άνθρωποι της Google περιγράφουν τα αρκετά προβλήματα που υπάρχουν σε ένα τέτοιο μακρόπνοο σχέδιο, αλλα και την σιγουριά τους οτι η υπηρεσία θα προσφέρει Smooth εμπειρία, και ελάχιστο Input Lag, ωστε να ικανοποιηθούν ακόμα και οι πιο hardcore gamers

Σαν πρώτο βήμα, η Google ψάχνει Beta testers για την υπηρεσία, οι οποίοι πρέπει να είναι άνω των 17, να έχουν υπολογιστή που να μπορεί να τρέξει τον τελευταίο Chrome, και αξιοπρεπή σύνδεση στο Internet.

Όσοι ετοιμάζεστε, μάλλον θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή αφού σε πρώτη φάση το Beta testing θα είναι διαθέσιμο μόνο σε Αμερικάνους χρήστες.

Τρία σχεδόν χρόνια μετά το κλείσιμο του OnLive, της πιο καλοστημένης υπηρεσίας Gaming Streaming μέχρι τώρα, η Google φαίνεται αποφασισμένη να το δοκιμάσει. Απο την άλλη η Google είναι διάσημη για το οτι παρατάει Projects, πιο γρήγορα και απο τον ίσκιο της. Υπομονή και θα δούμε.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo