Στον δρόμο για το Android 9 το Xiaomi Mix 2s και 9 συσκευές της Huawei. Καθυστέρηση για τα Updates των Oneplus

0

Όσο φτάνουμε κοντά στο τέλος του 2018, τόσο περισσότερες συσκευές, θα αναβαθμίζονται σιγά σιγά σε Android 9.0, και εγώ σας έχω νέα για τρείς μεγάλους κατασκευαστές σήμερα, σε αυτό το κομμάτι.

Xiaomi.

To πρώτο κινητό της Xiaomi που θα αναβαθμιστεί σε Android 9.0 Pie, στην Global έκδοση της MIUI 10, θα είναι το Xiaomi Mi Mix 2s, με τα Xiaomi Mi8 και Pocophone να μην βρίσκονται πολύ πίσω.

Οπως ανακοίνωσε η εταιρία στο Twitter, πολύ σύντομα θα λάβετε στο κινητό σας την ειδοποίηση για την αναβάθμιση σε Android 9.0, πάνω απο το οποίο φυσικά θα βρίσκεται η MIUI 10.

Εδώ να σας θυμίσω οτι το Mix 2s ήταν μια απο τις λίγες συσκευές που πήρα μέρος στη Beta του Android Pie, κάτι που φαίνεται πως απέδωσε καρπούς.

 

Huawei

Η Huawei απο την πλευρά της, κάνει τη δουλειά κατα κύμματα, αφού οπως ανακοίνωσε σήμερα, ξεκινάει το Beta Program, της EMUI 9.0 η οποία βασίζεται στο Android 9.0, με 9 συσκευές να είναι στη λίστα.

Αν έχετε ένα απο τα τρία Honor κινητά, ή ένα απο τα 6 κινητά της Huawei που θα δείτε στη λίστα παρακάτω, μπορείτε να κινηθείτε γρήγορα και να πάρετε μέρος στη Beta, αφού για την ώρα, η δοκιμαστική περίοδος, αφορά 5.000 κινητά απο το κάθε μοντέλο.

Στα συμβατό μοντέλα είναι ολα με τον Kirin 970, και είναι τα εξής:

  • Huawei Mate 10
  • Huawei Mate 10 Pro
  • Huawei Mate 10 Porsche Design
  • Huawei Mate RS Porsche Design
  • Huawei P20
  • Huawei P20 Pro
  • Honor 10
  • Honor View 10
  • Honor Play

Κατεβάζετε το Beta Tester App, και μπαίνεται στη λίστα.

Oneplus

Απο την άλλη, στην Onepus έχουμε μια δυσάρεστη είδηση, αφου με επίσημη ανακοίνωση του Pete Lau στο Weibo, έγινε γνωστό οτι η αναβάθμιση των Oneplus 3, 3T,5,5T σε Android 9.0 θα καθυστερήσει και άλλο.

Το χειρότερο είναι οτι ο CEO της Oneplus δεν αποκάλυψε το γιατι θα υπάρξει αυτή η καθυστέρηση, ούτε έδωσε κάποια πιθανή περίοδο που θα φτάσει τελικά η αναβάθμιση,

Αντίθετα με αυτές τις καθυστερήσεις, το κεφάλι της Oneplus, αποκάλυψε οτι το νέο Oneplus 6T θα κυκλοφορήσεί με Android 9.0 και ανασχεδιασμένο UI στην Oxygen OS, κάτι που ουδώλος απασχολεί τους κατόχους των 4 συσκευών που για την ώρα μπαίνουν στον πάγο.

Είδωμεν.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo