GT Racing 2: Εξαιρετικό δωρεάν racing game απο την Gameloft

0

Η Gameloft είναι μάλλον η μεγαλύτερη κατασκευάστρια παιχνιδιών για κινητά, και χρόνο με το χρόνο προσφέρει όλο και πιο εντυπωσιακά παιχνίδια για τις φορητές συσκευές μας. Τελευταίο δημιούργημά της είναι το GT Racing 2 το οποίο προσπαθεί να φέρει τη συγκίνηση ενός αγώνα ταχύτητας στα κινητά και τα Tablet μας.

Αυτό που θα σας κάνει εντύπωση αρχικά στο GT Racing 2 δεν είναι τίποτα άλλο απο τα εκπληκτικά γραφικά του. Οι πίστες είναι υπέροχες, τα μοντέλα των αυτοκινήτων εξαιρετικά ενώ αν η συσκευή σας είναι σχετικά δυνατή, δε θα παρατηρήσετε σχεδόν ποτέ πτώση framerate.

Τα Physics του παιχνιδιού είναι σε αρκετά καλό επίπεδο με την δυναμική των οχημάτων να αποδίδεται αρκετά ρεαλιστικά, ενώ την παρουσία του στο παιχνίδι κάνει και ο καιρός, αφού θα κληθείτε να τρέξετε τόσο με ευνοϊκές συνθήκες όσο και με βροχή. Αρκετές φορές θα χρειαστεί να τρέξετε και το βράδυ.

com.gameloft.android.ANMP.GloftRAHM_4

Η Gameloft έχει προσθέσει 67 λεπτομερέστατα μοντέλα πραγματικών αυτοκινήτων απο 30 διαφορετικούς κατασκευαστές, μεταξύ των οποίων οι Alfa Romeo, Toyota, Nissan, Ford, Ferrari.

com.gameloft.android.ANMP.GloftRAHM_7

Το παιχνίδι σας προσφέρει 4 διαφορετικές κάμερες, μια απο τις οποίες είναι μέσα απο το αυτοκίνητο, απο την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε όσους έχετε αφήσει πίσω, μέσω του κεντρικού καθρέπτη. Επίσης έχετε τρείς διαφορετικούς τρόπους ελέγχου. Είτε στριφογυρίζοντας όλη την συσκευή δεξιά αριστερά, είτε με εικονικό τιμόνι στην αριστερή κάτω γωνία της οθόνης, είτε τέλος με δυο βελάκια στις άκρες της οθόνης για δεξιά και αριστερά.

com.gameloft.android.ANMP.GloftRAHM_5

Το νέο GT Racing σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε σε τρία Modes. Το κλασικό Career στο οποίο παίρνετε ένα κάρο για αρχή και μπαίνετε στη μάχη των δρόμων, το Multiplayer το οποίο σας θέτει αντιμέτωπους με αντιπάλους απο όλο τον κόσμο αλλα και φίλους σας. Στο παιχνίδι με πολλούς παίκτες, εκτός απο αντιμέτωποι μπορείτε να βρεθείτε και στην ίδια ομάδα με τους υπόλοιπους παίκτες για να πετύχετε κοινούς στόχους. Τα Challenges είναι ειδικοί αγώνες που ενεργοποιεί η Gameloft ανα χρονικά διαστήματα, και μπορείτε να πάρετε μέρος αν έχετε στην κατοχή σας το κατάλληλο αυτοκίνητο.

Τέλος, το παιχνίδι σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε βοηθήματα φρένου και διεύθυνσης ωστε να γίνεται αρκετά βατό για τους αρχάριους παίκτες, και μια πολύ καλή πρόκληση , χωρίς αυτά, για τους πιο έμπειρους.

Το GT Racing 2 ακολουθεί τα χνάρια αρκετών παιχνιδιών της Gameloft και προσφέρει μια “freemium” λύση για την αγορά του, αφού το παιχνίδι είναι αρχικά διαθέσιμο εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play, αλλα έχει αρκετά πράγματα να αγοράσετε με in-game συναλλαγές.

Το θετικό είναι οτι το παιχνίδι είναι πλήρως playable ακόμα και αν δε βάλετε ούτε ευρώ, με μόνη διαφορά, οτι η εξέλιξη σας θα είναι αρκετά πιο αργή.

Για να χαρείτε το παιχνίδι η συσκευή σας πρέπει να έχει android 2.3 και πάνω, ενώ απαιτεί σχεδόν 1GB ελεύθερου χώρου στη μνήμη σας.

Αν σας αρέσουν τα Racing Games, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη δοκιμάσετε έστω το GT Racing 2, αν η συσκευή σας έχει την ιπποδύναμη να το τρέξει.

http://youtu.be/zH0N53tG_GM

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo