Η Oppo ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Hasselblad για τα επερχόμενα Find X5 smartphones

0

Η διακριτή γραμμή ανάμεσα στην Oppo και την OnePlus γίνεται ακόμα πιο δύσκολο να ξεχωρίσει, μετά και τα νέα ότι η σειρά Find X των κινητών της Oppo θα έχουν κάμερες με τη συνεργασία της Hasselblad.

Η ίδια η Oppo, με post της, επιβεβαίωσε και επίσημα τη συνεργασία της με την Σουηδική εταιρεία και μαζί θα “…ετοιμάσουν κορυφαίες κάμερες για τη σειρά Find της Oppo”.

Κάπως έτσι ανακοίνωνε και η OnePlus τη συνεργασία της με την Hassalblad πέρυσι, λίγο πριν λανσάρει στην αγορά τα OnePlus 9 και 9 Pro.

Τώρα αν το Find X5 Pro λάβει την ίδια “περιποίηση” με τα κινητά της OnePlus, η σχετική ανακοίνωση μία ακούστηκε και μία που θα ξεχαστεί, αφού η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε κάτι περισσότερο από την Hasselblad.

Εδώ πάντως να κρατήσουμε μικρό καλάθι και ας αισιοδοξούμε ότι κάτι καλό μπορεί να βγει από αυτή τη συνεργασία, ειδικά αφού η Oppo δεν έχει συγκεκριμενοποιήσει τι ακριβώς να περιμένουμε από αυτή τη συνεργασία.

Αυτό που μας αποκάλυψε είναι ότι θα έχουμε το “Natural Color Calibration της Hasselblad” και ότι στόχος τους είναι να ετοιμάσουν και να μας δώσουν τον “…πιο φυσικό τόνο δέρματος που είναι δυνατόν να επιτευχθεί στις φωτογραφίες πορτρέτα”.

Οπότε υπομονή για να δούμε τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας. Πάντως η αλήθεια είναι ότι η βαρύγδουπες δηλώσεις πέρυσι για τη συνεργασία OnePlus και Hasselblad δεν έφεραν ακριβώς και τις καλύτερες κάμερες που έχουμε δει σε smartphone.

Εδώ όμως να σημειώσουμε ότι σε ό,τι αφορά στις λεπτομέρειες χρώματος, τότε ναι, οι κάμερες στα κινητά της OnePlus ήταν ανάμεσα στις καλύτερες της αγοράς. Μένει να δούμε αν θα γίνει το παραπάνω βήμα με τη ναυαρχίδα της Oppo, τα Find X smartphones.

[Πηγή]
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo