13033: Η εφαρμογή που κάνει την αποστολή των αναγκαίων μηνυμάτων για την κυκλοφορία, εύκολη υπόθεση.

0

Να και μια εφαρμογή που ολοι μας θα ευχομασταν να μη χρειαζόμασταν ποτέ ξανά, αλλα απο το Σάββατο πρωί, θα μας γίνει σχεδόν απαραίτητη.

Το 13033 δεν κάνει τίποτα το εξαιρετικό, αλλα μπορεί να φανεί ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ χρήσιμο αυτές τις ημέρες, ειδικά σε ανθρώπους που δεν είναι Ninja στη χρήση των Smartphones.

Με τη βοήθεια του, μπορείτε αν συντάξετε αυτόματα το κατάλληλο μήνυμα για αποστολή προς το 13033, ανάλογα το λόγο που θέλετε να μετακινηθείτε.

Μπορείτε λοιπόν να γράψετε το όνομα και τη διεύθυνση σας, τα οποία αν θέλετε μπορούν να αποθηκευτούν τοπικά στο κινητό σας, για να μην τα γράφετε κάθε φορά.

Μετά απλά επιλέγετε τον λόγο μετακίνησης, και το 13033, αντιγράφει το απαιτούμενο κείμενο στην εφαρμογή μηνυμάτων του κινητού σας και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς.. είναι να πατήσετε Send.

Δεν έχει διαφημίσεις, προς τιμήν του δημιουργού, δεν έχει IAP, δεν έχει καμία έξτρα χρέωση, και κάνει απλά και όμορφα τη δουλειά του, την οποία την κάνει και καλά. Τέλος έχει Ελληνικά ΚΑΙ Αγγλικά.

Κατεβάστε το, θα το χρειαστείτε σίγουρα.

13033 - 13032
13033 - 13032
Developer: WeCreateApps.gr
Price: Free

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo